Αναδημοσίευση από την Voria
Νέοι αντιπρόεδροι του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΑΘ ορίστηκαν η πολιτικός μηχανικός Πηνελόπη Ράλλη και ο χημικός μηχανικός Κωνσταντίνος Κουτρούκης

Picture 0 for Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ ο Παπαδάκης
Το Νίκο Παπαδάκη εξέλεξε πρόεδρο και διευθύνοντα Σύμβουλο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΑΘ Α.Ε. που όρισε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, η οποία συνήλθε σήμερα.

Νέοι αντιπρόεδροι του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΑΘ ορίστηκαν η πολιτικός μηχανικός Πηνελόπη Δ. Ράλλη και ο χημικός μηχανικός Κωνσταντίνος Α. Κουτρούκης.

Ο κ. Παπαδάκης ευχαρίστησε τα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ. για την τριετή συνεργασία τους, η οποία με τη βοήθεια των εργαζομένων, όπως είπε, απέφερε θετικά αποτελέσματα στη λειτουργία και τα κέρδη της εταιρείας, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών προς τους καταναλωτές και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. «Η ΕΥΑΘ Α.Ε. μπορεί και πρέπει να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας στον τομέα της ύδρευσης και της αποχέτευσης στη Βόρεια Ελλάδα», επισήμανε ο νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΑΘ Α.Ε.

Στο Δ.Σ. συμμετέχουν επίσης οι Δημήτριος Ζακαλκάς, Απόστολος Αποστόλου,  Μάρκος Τσαφής, Νικόλαος Χατζηαντωνίου, Σωτήριος Καραχάλιος και η Ελευθερία Καραχάλιου ως εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ. Τους εργαζόμενους εκπροσωπούν οι Γεώργιος Αρχοντόπουλος και Κωνσταντίνος Μαριόγλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top