Περισσότερα από 300 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Χρήστος Τσελεπίδης" στο Glamour Pool Bar Restaurant την Πέμπτη 27 Ιουνίου. Η αθρόα προσέλευση γέμισε με χαρά τα μέλη του σωματείου και στον χαιρετισμό που απηύθυνε τόσο η Πρόεδρος Κική Ισχνοπούλου, όσο και ο Παντελής Τσακίρης, υπογράμμισαν το "πόσο σημαντικό είναι να στηρίζεις τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και δη τα παιδιά και τους νέους". Η είδηση ήταν ότι το φθινόπωρο θα λειτουργήσει το πρώτο κοινωνικό φαρμακείο στο Ωραιόκαστρο υπό την αιγίδα του σωματείου και λίγο αργότερα και κοινωνικό ιατρείο. Τέλος, ειδική μνεία έγινε για την αγαστή συνεργασία του σωματείου με την ογκολογική μονάδα παίδων του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν...


 ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Σαραμάντος Δήμητρης, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ . Γαβότσης Αστέριος και Αλίρη Χριστίνα, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Δήμου Ωραιοκάστρου, οι βουλευτές Αναστασιάδης Σάββας και Μάρκου Κατερίνα, καθώς και ο Σάββας Καλεντερίδης.  

Χορηγοί της βραδιάς: Ράδιο Ένα 99fm, Pepsico-Ivi, Carner, Hotel Galaxy, Ιχθυοπωλείο Μαρίνα, Electra equipments, Phototech, Καδόγλου είδη αλιείας, Queens stylish events, κομμωτήριο For Men 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top