Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Θ.Χ.Π.Θ. ”Άγ. Παντελεήμων” τα εγκαίνια του Εργαστηρίου Ψυχοκινητικής Παρέμβασης Ηλικιωμένων "ΔΙΕΞΟΔΟΣ"
την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 στις εγκαταστάσεις του Θεραπευτηρίου (7ο χλμ οδού Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά).
Το Υπουργείο Εργασίας, εκπροσώπησε η Γ. Γραμματέας Πρόνοιας κ. Έφη Μπέκου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους...


η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Κατερίνα Μάρκου, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Διαμαντής Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης  κ. Αλέξανδρος Κουσενίδης, οι κκ. Κεσόγλου και Δήμος ως εκπρόσωποι του Προέδρου της ΕΣΑμεΑ κ. Βαρδακαστάνη, η κ. Ολυμπία Κορδά Σύμβουλος της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, η κ. Λένα Βράνη εκπρόσωπος της Προέδρου ΕΛΕΠΑΠ Παραρτήματος Θεσσαλονίκης κ. Λίλας Μπακατσέλου, ο κ. Γιώργος Αυγουστίδης Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών Παραρτήματος Θεσσαλονίκης καθώς και ο  κ. Πέτρος Βαρσαμής Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου, ο κ. Γιώργος Φωτιάδης Πρόεδρος του Συλλόγου Μέριμνας Ζωής, η κ. Ολυμπία Τσάτσα Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η κ. Τασούλα Γιόφτκα μέλος του δικτύου Laions, ο κ. Δημήτριος Βακάλης μέλος του Δ.Σ. του Θεραπευτηρίου ο κ. Καζάς μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων με Αναπηρία Θεσσαλονίκης, η κ. Τζήκα Κυριακή Γραμματέας του Συνδέμου Φίλων του Θεραπευτηρίου ως εκπρόσωπος της Προέδρου κ. Βενούλα Βαρδαλή και η κ. Ευαγγελία Βαγενά τέως Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων του Θεραπευτηρίου.
Το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κκ. Βαρνάβα εκπροσώπησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Τζίτζος.
Επίσης την εκδήλωση χαιρέτισαν με μηνύματά τους, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Γιώργος Ορφανός και η Διοικήτρια του Κέντρου Προστασίας Παίδων Καρδίτσας κ. Αγορίτσα Χαντζοπούλου.


Εκ του Θ.Χ.Π.Θ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top