Ένα απίστευτο σκηνικό ηθικής εξαπάτησης στήνει με περισσή μαεστρία τον τελευταίο καιρό ο αλαζόνας Δ. Σαραμάντος. Επιλέγοντας μάλιστα χρονικά την στιγμή που εκατοντάδες συνάνθρωποί μας στο δήμο Ωραιοκάστρου, βρίσκονται στην απόλυτη ανάγκη ενός στοιχειώδους βιοπορισμού.
Εκμεταλλευόμενος  την εργασιακή ανέχεια που πλήττει την ελληνική οικογένεια, παρουσιάζεται καθημερινώς, ως πλειοδότης θέσεων για δουλειά..


 εκπροσωπώντας επάξια τον ΟΑΕΔ!!!
Υπόσχεται εργασιακή απασχόληση που ο ίδιος εκ των πραγμάτων αδυνατεί να προσφέρει και εκατοντάδες (!) θέσεις για δουλειά που με κανένα τρόπο δεν μπορεί να υποστηρίξει. Η επιλογή και τοποθέτηση όσων τηρούν τις προϋποθέσεις για τις 119 θέσεις εργασίας που «αναλoγούν» στο δήμο Ωραιοκάστρου  -από το κρατικό πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας- θα πραγματοποιηθεί από τον ΟΑΕΔ, με μοριοδότηση υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ! Χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση  και ανάμειξη του “απόλυτου άρχοντα” της δημοτικής αρχής.
Στο παρελθόν, η όποια δυνατότητα «προσφοράς» θέσεων εργασίας από πλευράς δήμου, εξαντλήθηκε και υπερκαλύφθηκε πάντα από τους ίδιους ανθρώπους και μόνιμους «χειροκροτητές»του Δ. Σαραμάντου. Με σύντομες διαδικασίες και με ανανεώσιμες συμβάσεις που δεν πέρασαν στοιχειωδώς ούτε από το δημοτικό συμβούλιο όπως στους περισσότερους δήμους.
 Η ανήθικη εκμετάλλευση και στην συνέχεια οικειοποίηση ενός τέτοιου γεγονότος, δείχνει καθαρά τη δεινή θέση αδιεξόδου στην οποία έχει περιέλθει ο Δ. Σαραμάντος. Απόρροια της δικής του πολιτικής αδιαφορίας και ανεπάρκειας, αλλά κυρίως της δικής του αινιγματικής αναβλητικότητας για την αντιμετώπιση της σκληρής καθημερινότητας των συνανθρώπων μας.


ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ
''ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ''

Γραφείο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top