Η αδιάφορη και αλαζονική στάση  του Δ. Σαραμάντου απέναντι στην επανεξέταση των αντικειμενικών τιμών της Μυγδονίας, προκαλεί πλέον αρκετά ερωτηματικά. Η συστηματική άρνησή του να φέρει ένα τόσο σημαντικό οικονομικό θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, φέρνει τώρα τους κατοίκους αντιμέτωπους με σοβαρότατες οικονομικές επιβαρύνσεις.
Ακόμα και την ύστατη στιγμή...


που ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  Πολιτεία με Όραμα, Αστέριος Γαβότσης, ζήτησε -στις αρχές Ιουλίου- με έγγραφό του από τον υφυπουργό οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη, την επανεξέταση των αντικειμενικών τιμών της Μυγδονίας, ο αλαζόνας δήμαρχος αντί να γίνει αρωγός στην προσπάθεια αυτή, στάθηκε απέναντι να σφυρίζει αδιάφορος.
«Πρόκειται για μια κατάφωρη αδικία κυρίως για τους κατοίκους της Μυγδονίας, οι οποίοι καλούνται τώρα να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας για το 2013» τόνισε ο Αστέριος Γαβότσης.
Αξίζει να σημειωθεί πως η τιμή του τετραγωνικού μέτρου στην περιοχή αγγίζει τα 100 ευρώ, ενώ την ίδια ώρα η τιμή του τετραγωνικού μέτρου στην Καλλιθέα δεν ξεπερνά ορθώς τα 23 ευρώ! Στον όμορο δήμο του Λαγκαδά (Λαγυνά) τα 17 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο!

«Σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο για την ελληνική οικογένεια, έρχεται τώρα το υπουργείο Οικονομικών και ζητά από τους ιδιοκτήτες οικοπέδων να χρυσοπληρώσουν τις περιουσίες τους. Την ίδια ώρα που η δημοτική αρχή αποδεικνύεται τραγικά ανεπαρκής» ..

''ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ''
Γραφείο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top