Η αφίσα του τουρνουά
Ο παίκτης του ΠΑΟΚ Λάζαρος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς καλαθοσφαιριστές μας  στην τελετή έναρξης
Πλήθος νεαρόκοσμου στο τουρνουά


Στο κέντρο ο παίκτης του ΠΑΟΚ Λάζαρος Παπαδόπουλος και απο τα αριστερά οι, Κακλαμάνος Μάριος,Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος,Δαλέσης Θανάσης,Δαλέσης Μάρκος, όλοι Ωραιοκαστρίτες.


Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος απονέμει αναμνηστική πλακέτα στον Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Ο διεθνής μας παίκτης Κώστας Βασιλειάδης (παίκτης της Μάλαγα Ισπανία) με Αντωνόπουλο Κωνσταντίνο και τον Κακλαμάνο Μάριο

Ο Δήμαρχος ενώ δοκιμάζει βολές.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος απονέμει αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για την στήριξη του στο τουρνουά.

Για πρώτη φορά ο Π.Σ.Α.Κ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών), διοργάνωσε το τουρνουά μπάσκετ, 3 on 3, για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα.
Όπως δήλωσε κατά την έναρξη του τουρνουά στις 19/6, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΚ, κ. Λάζαρος Παπαδόπουλος, η πρωτοβουλία αυτή του συνδέσμου μαζί με την συνδρομή της Νομαρχίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα προσπαθήσουν να συνεχιστεί και να γίνει θεσμός στη πόλη μας.
Στις δύο ημέρες αυτού του Σαββατοκύριακου, εμφανίστηκαν αρκετοί διεθνείς καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι φωτογραφίστηκαν και αγωνίσθηκαν μαζί με τα παιδιά σε αγώνες 3on3, σε βολές, σε τρίποντα, ή δείχνοντας τεχνικές υψηλού επιπέδου κ.α.
Οι διεθνείς μας έκαναν και αρκετές «κόντρες» μεταξύ τους όπου όπως φαντάζεστε οι μπασκέτες πήραν φωτιά από τα τρίποντα και τα στεφάνια λύγισαν από τα καρφώματα.
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε κάποια ονόματα από τους διεθνείς μας : Λ. Παπαδόπουλος, Σ. Σχορτσιανίτης, Μ. Παπαμακάριος, Ι. Μπουρούσης, Κ. Βασιλειάδης, Ν. Χατζηβρέτας, Κ. Χαραλαμπίδης, Δ. Ντικούδης, Παπαιωακείμ κ.α. Με την παρουσία του επίσης τίμησε την εκδήλωση ο παλαίμαχος Μπάνε Πρέλεβιτς.
Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η κόντρα των παιδιών του ¨Ράδιο Αρβύλα¨ ενάντια στους διεθνείς μας, όπου έπεσε πολύ γέλιο….
Χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους έκανε και ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης κ. Β.Παπαγεωργόπουλος, όπου μας έδειξε και την αγάπη του για το άθλημα επιχειρώντας μερικές βολές με την πορτοκαλί μπάλα. Εν συνεχεία αντάλλαξε αναμνηστικές πλακέτες με τον πρόεδρο του ΠΣΑΚ κ. Λ. Παπαδόπουλο, υποσχόμενοι και οι δύο να συνεχισθεί αυτή η όμορφη προσπάθεια για το καλό των παιδιών που αγαπούν το μπάσκετ αλλά και του ίδιου του αθλήματος.
Παρόλο τον άστατο καιρό, κατά διαστήματα του Σαββατοκύριακου, η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη, περίπου 1400 παιδιά, τα οποία ενθουσιάστηκαν με την παρουσία των διεθνών μας, αλλά και με την καλή οργάνωση των αγώνων, όλων των κατηγοριών και ηλικιών που συμμετείχαν τα παιδιά. Να σημειωθεί ότι όλα παιδία πήραν βραβεία συμμετοχής, καπελάκια, μπλουζάκια, οι νικητές δε των αγώνων αρκετά έξτρα δώρα.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μεγάλη ήταν και η συμμετοχή παιδιών από το Ωραιόκαστρο, τα οποία διακρίθηκαν σε αρκετά αγωνίσματα.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΩΝ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top