Eπειδή ο απερχόμενος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου και ο υποψήφιοι του συνδυασμού του για την Καλλιθέα συνεχίζουν να λασπολογούν και να εκτίθενται, σε σχέση με την ανακοίνωση που έβγαλαν γύρω από το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Καλλιθέας, υπογραμμίζουμε τα εξής:


1) Την πρoεκτίμηση της αμοιβής δεν την δημοσιοποιεί ο Δήμος, αλλά τα αρμόδια όργανα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κάτι που γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν την ελάχιστη ενασχόληση με αυτά τα ζητήματα, αλλά όχι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Μπάτου!

2) Ομοίως, η έγκριση για να δημοσιοποιηθεί η προκήρυξη δόθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

3) Προκαλεί εύλογη απορία το γεγονός ότι η ΠΚΜ, που έδωσε αυτές τις εγκρίσεις, πήρε απόφαση ακύρωσης, η οποία, πάντως, σε κάθε περίπτωση, είναι μία απόφαση που προσβάλλεται με μια πολύ απλή διαδικασία.

4) Επειδή ο Δήμαρχος Καλλιθέας σε ζητήματα ηθικής τάξης και διαφάνειας είναι απόλυτος και επειδή «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», ο κ. Σαραμάντος ανήρτησε ήδη σήμερα στο Διαδίκτυο την πλήρη και αναλυτική δήλωση «πόθεν έσχες» που αφορά την περιουσιακή του κατάσταση για την τελευταία δεκαετία, όπως και τα αντίγραφα της κίνησης των τραπεζικών του λογαριασμών. Καλεί δε τον απερχόμενο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου να πράξει το ίδιο αυθημερόν, όπως και όποιος άλλος υποψήφιος ασκεί διοίκηση, για να γίνουν οι απαραίτητες συγκρίσεις και ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top