Στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Άρης αλλά και ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι όχι μόνο μοίρασαν δώρα, αλλά συμμετείχαν ενεργά στο φιλανθρωπικό παζάρι που διοργάνωσε το ίδρυμα «Ελπίδα» προς ενίσχυση των αυτιστικών ατόμων Θεσσαλονίκης.

Οι Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις και Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, έγιναν μια αγκαλιά με τα μικρά παιδάκια τα οποία φορούσαν κιτρινόμαυρες φανέλες. Με τραγούδια, χαμόγελα και παιχνιδίσματα οι μικροί φίλοι δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές και να αποκτήσουν τις υπογραφές τους στις μικροσκοπικές φανέλες που φορούσαν.
Στο παζάρι της μονάδας αυτιστικών ατόμων του ιδρύματος «Ελπίδα» οι εν λόγω παίκτες δεν έμειναν σε ρόλο παρατηρητή αλλά συμμετείχαν προσφέροντας πολλές κούτες με ρουχισμό από την ΠΑΕ Άρης.
Αυτή η κίνηση ήταν μόνο η απαρχή των φιλανθρωπικών εκδηλώσεων στις οποίες έχει προγραμματιστεί να δώσουν παρουσία άνθρωποι της διοίκησης του Άρη, αλλά και παίκτες της ομάδας, κατά τη χριστουγεννιάτικη εορταστική περίοδο.

Contra

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top