«Η δυστοκία για τον σχηματισμό κυβέρνησης είναι καταστροφική. Η αδυναμία του πολιτικού κόσμου να συμφωνήσει στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης συνεργασίας επιφέρει νέο πλήγμα στον επιχειρηματικό κόσμο και την ελληνική οικονομία και έρχεται να προστεθεί στις συνεχείς αστοχίες και τους κακούς χειρισμούς που οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδο», τόνισε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης.
Η παρατεταμένη σεναριολογία γύρω από τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο νέο κυβερνητικό σχήμα, έχει απορρυθμίσει την αγορά,  με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες να βρίσκονται πλέον σε δύσκολη θέση.
«Έχω δηλώσει επανειλημμένα πως οι επαγγελματίες με συσσωρευμένα προβλήματα από τα χαράτσια δεν αποτελούν πειραματόζωα των εκάστοτε πολιτικών ηγεσιών που αδυνατούν να βρούνε μια βιώσιμη λύση για την χώρα, σε αυτή την δύσκολη στιγμή», υπογράμμισε ο κ. Ζορπίδης και επισήμανε πως προτεραιότητα αποτελεί η αποκατάσταση της ομαλότητας στην αγορά.
«Ήρθε η ώρα να γίνουν όσα δεν έγιναν επί δύο χρόνια. Η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να εφαρμόζει όσα αποφασίζει, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της χαμένης αξιοπιστίας της χώρας , την τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την πρόοδο», σημείωσε ο πρόεδρος του ΕΕΘ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top