«Δεν λέμε όχι στην Α1»

«Πλώρη» για την Α1 εθνική κατηγορία βάζει η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΔΑΣΩ. Λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στην Α2, ο πρόεδρος του συλλόγου, Α. Μπάτος (Α.Μ.) δηλώνει πως η φετινή ομάδα είναι καλύτερη, σε σχέση με πέρυσι, λόγω των μεταγραφών που έγιναν. Περισσότερο αισιόδοξος εμφανίζεται ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Π. Παπαδόπουλος (Π.Π.), ο οποίος επισημαίνει τις «τεράστιες δυνατότητες» της ομάδας, άποψη την οποία υπογραμμίζουν τόσο ο προπονητής, Μ. Σκουλικάρης (Μ. Σ.), όσο και η αρχηγός της ομάδας, Β. Παντιά (Β.Π.)
 
Πού οφείλεται η επιτυχία της ανόδου της ομάδας βόλεϊ του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου στην Α2;
Α.Μ. «Πριν από πέντε χρόνια όταν αναλάβαμε τον ΔΑΣΩ, είχαμε ένα όραμα. Να επενδύσουμε στην ομάδα βόλεϊ γυναικών. Πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας ήταν ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Βέβαια, χρειάστηκε να έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να επιτευχθεί ο επιδιωκόμενος στόχος. Άλλωστε όταν υπάρχει ο σωστός προγραμματισμός, θα έλθει και η επιτυχία, όπως είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσουν τα παιδιά του ΔΑΣΩ με την δουλειά που γίνεται».               Π. Π. «Οφείλεται στην ομοιογένεια που είχαν τα μέλη της ομάδος με το τεχνικό προσωπικό. Ως διοίκηση, σταθήκαμε στο πλευρό της ομάδας, παρέχοντας ότι μας ζητήθηκε, με αποτέλεσμα η άριστη συνεργασία να φέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα».                                                                                                                           Μ. Σ. «Θεωρώ πως σημαντικός παράγοντας ήταν το όραμα  της διοίκησης του συλλόγου για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, τόσο πέρυσι, όσο και φέτος».                                                                                                                                            Β. Π .«Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα, με καλό δέσιμο μεταξύ των αθλητριών αλλά και με την κατάλληλη καθοδήγηση από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Βέβαια, δουλέψαμε αρκετά και παιχνίδι με παιχνίδι, ήρθε η άνοδος στην Α2 κατηγορία αλλά και το κύπελλο».

Το… ταξίδι, όμως, τελειώνει εδώ;                                                                                   
Α.Μ. «Δεν λέμε όχι στην άνοδο στην Α1 αλλά εκτιμώ πως προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή στην κατηγορία. Αν δούμε πάντως τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ομάδας, θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι, σε σχέση με πέρυσι, καθώς φέτος έχουμε βοήθεια με δύο-τρεις μεταγραφές».                                                                                     Π. Π. «Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και διαθέτει τα φόντα για να ανέβει στην Α1 κατηγορία, διότι διαθέτει πολύ καλές αθλήτριες, με σπουδαίο χαρακτήρα».             
    Β. Π. «Στόχος είναι να παίξει η ομάδα καλά. Παρά το γεγονός ότι είμαστε νεοφώτιστοι στην Α2, θεωρώ ότι θα κάνουμε καλή πορεία. Φαβορί είναι ο Άρης και η Σταυρούπολη, καθώς είναι ομάδες που οι παίκτριες γνωρίζονται μεταξύ τους, επειδή αγωνίζονται πολλά χρόνια, μαζί».
 
Υπάρχει συμπαράσταση στο έργο σας, τόσο από τις τοπικές αρχές, όσο και από τον κόσμο;                                                                                                                         Α.Μ. «Μετά την μεγάλη μας επιτυχία, περιμέναμε  ότι θα είχαμε βοήθεια (ηθική , οικονομική , ώρες προπόνησης) ,από τον δήμο, γιατί κακά τα ψέματα, προβάλλεται και το Ωραιόκαστρο. Δυστυχώς, όμως δεν είχαμε καμιά  βοήθεια. Ευτυχώς , είναι  κοντά μας ο  κόσμος του Ωραιοκάστρου ο οποίος μας στηρίζει . Σ’ αυτόν τον κόσμο στηριζόμαστε και βασιζόμαστε  ώστε να πάμε μπροστά !!!».                                                                                                                         Π. Π. «Η συμπαράσταση από τον κόσμο είναι συγκινητική ,και περιμένουμε να μας στηρίξει και σ’ αυτό μας το ταξίδι στην Α2 . Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για μια νέα ομάδα, την οποία έχουμε  ενισχύσει και   με μεταγραφές αθλητριών. Είναι γεγονός  πια ότι πολλοί έρχονται στο ΔΑΣΩ με… κλειστά μάτια, λόγω του καλού ονόματος που έχει  ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα (διοικητικά, οργανωτικά ,προπονητικά).   

Σας φοβίζει το γεγονός ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό;                                                                                                             
Μ. Σ. «Όχι, αντιθέτως πιστεύω πως η ομάδα φέτος έχει τη δυνατότητα να ανέβει και στην Α1. Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αγωνιστεί η ομάδα, σύμφωνα με τις δυνατότητες της».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top