Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ωραιοκάστρου με δεδομένο τη δημοφιλία του και τη δυναμική του απέναντι στη νεολαία της πόλης μας, ξεκίνησε δυναμικά ένα εκρηκτικό άθλημα. Το TENNIS.
Με πρωταγωνιστές, φανατικούς φίλους του αθλήματος, ηλικίας 5 έως... 65 ετών. Η συμμετοχή τους αποδείχθηκε πάνω από το προσδοκώμενο. ( οι ενεργοί τεννίστες μας αγγίζουν σχεδόν τον αριθ.50.)
Αυτό οφείλεται όχι μόνο στη τεράστια φήμη του συλλόγου, αλλά και στην προπονήτρια του τμήματος, την Δέσποινα Τσακίρη. Ένα άτομο με χρηστό ήθος, ευγένεια και καταξίωση στο άθλημα της αντισφαίρισης, επί 15 χρόνια. Τα τελευταία 8, επαγγελματικά.
Απόφοιτος Α.Ε.Ι. (ΤΕΦΑΑ Θεσ/νίκης). Κάτοχος του μεταπτυχιακού διατμηματικού προγράμματος σπουδών του Α.Π.Θ. Με τίτλο: “ΑΣΚΗΣΗ & ΥΓΕΙΑ”.
Εισπράττει την συμπάθεια, σεβασμό και αγάπη των μαθητών της και ανταποδίδει με άριστη διδασκαλία τις γνώσεις της, πλαισιωμένες με υπομονή, δυναμισμό και αθλητικό πνεύμα.
Η ίδια μας εξομολογήθηκε ότι στον ΚΕΡΑΥΝΟ ο αθλητισμός λειτουργεί παράλληλα με το σχολείο και μέσα από την ομαδική συμμετοχή δραστηριοποιεί και προσανατολίζει τους νέους σε ένα κοινό στόχο που στηρίζεται όχι μόνο στην άσκηση του σώματος, αλλά και στην καλλιέργεια του πνεύματος και η συνεργασία της μαζί του, τη γεμίζει χαρά και περηφάνια.
Επίσης μας μίλησε βάση της πείρας της για την αντισφαίριση.
*Το tennis είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο. είναι ολυμπιακό άθλημα και παίζεται σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, από όλες τις ηλικίες. Ως άθλημα έχει διαγράψει μια εξαιρετική πορεία στην Ελλάδα, ειδικά στις μέρες μας η δημοτικότητα του αυξάνεται όλο και περισσότερο. Προάγει ως άθλημα τις σωματικές αλλά και τις ψυχικές δυνάμεις.
Κάποιες φορές, τα πράγματα που κάνουν τη διαφορά είναι πολύ πιο απλά από ότι φανταζόμαστε.
Με το tennis γυμνάζεις όλο το σώμα, αλλά και το μυαλό. Από την άκρη των ποδιών, γάμπες, μηρούς, γοφούς, κοιλιά, πλάτη, ώμους, χέρια, καρπούς. Αλλά και εγκεφαλικά σε κρατάει σε ετοιμότητα, ευστροφία μυαλού και τεχνική αντίδρασης στη ψυχολογία του αντιπάλου.
Είναι ένα άθλημα που σου χαρίζει, ευλυγισία, ταχύτητα, δύναμη, ισορροπία κι' εκρηκτικότητα αδρεναλίνης.
Το tennis, στις μικρές ηλικίες, διδάσκεται σε μορφή παιχνιδιού, για να είναι διασκεδαστικό και όχι αντιπαιδαγωγικά, βαρετό και κουραστικό.*
ΤENNIS: Μια έκπληξη που σας δίνει τη δυνατότητα να αποδράσετε από κάθε άγχος και να χαλαρώσετε, κάνοντας ταυτόχρονα και κάτι καλό για τον εαυτό σας._

Με εκτίμηση και αθλητικό πνεύμα

το Διοικητικό Συμβούλιο
&
Ντίνα Μαρκοπούλου (υπεύθυνη τμήματος)
Δέσποινα Τσακίρη (προπονήτρια)

1 σχόλια:

  1. Καλησπέρα αν θέλετε ξαναβάλτε το feed μας γιατι δεν πέφτουν τα θεματα μας http://feeds.feedburner.com/AllDayNews4u

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top