Η Formula 1™ Racing έρχεται στο 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου.
Pegasus Impetus Team

Τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό F1 In Schools με την ομάδα Pegasus Impetus Team αποφάσισε το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου. Η ομάδα αυτή θα συμμετέχει στον εν λόγω διαγωνισμό, στο πλαίσιο του οποίου θα σχεδιάσει και να κατασκευάσει και να τρέξει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, συναγωνιζόμενο σχολεία από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο. Τα μέλη της ομάδας Θάνος Χρίστου, Γρηγόρης Χαλβατζής, Τσουματίδης Παύλος, Στουγιάννης Τριαντάφυλλος, Κώστας Σοφικίτης, Χατζηιωακειμίδης Μπάμπης θα κατασκευάσουν ένα αεροδυναμικό μοντέλο αυτοκινήτου F1 που θα αγωνιστεί...



 εναντίον άλλων σχολείων στους περιφερειακούς τελικούς τον Απρίλιο και εθνικούς τελικούς τον Ιούνιο. Συνεχής υποστήριξη θα προσφερθεί και από το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου. Η σελίδα της ομάδας βρίσκεται στοFacebook.com/Pegasusimpetus, ενώ το e-mail επικοινωνίας είναι Pegasusimpetus@gmail.com





Η Formula 1™ Racing έρχεται στο 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου.
Pegasus Impetus Team

Το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου  έχει υπογράψει για να συμμετέχει στο F1 In Schools Technology Challenge. Τα μέλη της ομάδας Θάνος Χρίστου, Γρηγόρης Χαλβατζής, Τσουματίδης Παύλος, Στουγιάννης Τριαντάφυλλος, Κώστας Σοφικίτης, Χατζηιωακειμίδης Μπάμπης θα πρέπει να κάνουν ένα αεροδυναμικό μοντέλο αυτοκινήτου F1 που θα αγωνιστεί εναντίον άλλων σχολείων στους περιφερειακούς τελικούς τον Απρίλιο και εθνικούς τελικούς τον Ιούνιο.
Η ομάδα αυτή αποφάσισε να συμμετέχει στον διεθνή διαγωνισμό F1 In Schools , στα πλαίσια του οποίου καλείται να σχεδιάσει, να κατασκευάσει και να τρέξει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, συναγωνιζόμενο σχολεία από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο.
Η Pegasus Impetus Team θα πρέπει να συντάξει ένα πεντασέλιδο πλάνο εξηγώντας πως πρέπει να κυλίσουν τα πράγματα σχετικά με το αγωνιστικό αυτοκίνητο  σύμφωνα με τους κανονισμούς.
Μόλις η ομάδα προκριθεί θα λάβει ένα πακέτο που περιλαμβάνει το ξύλο μπάλσα για να κατασκευαστεί το μοντέλο του αυτοκινήτου. Συνεχής υποστήριξη θα προσφερθεί και το σχολείο.
Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα μας στο Facebook  και ενισχύστε την προσπάθεια μας.
 facebook Facebook.com/Pegasusimpetus

Τρόποι επικοινωνίας
Τηλ. 2ο   ΓΕΛ  Ωραιοκάστρου  : 2310.689637
E-Mail 2οΓΕΛ Ωραιοκάστρου : mail@2lyk-oraiok.thess.sch.gr
Ε-Mail ομάδας  : Pegasusimpetus@gmail.com                    


Pegasus Impetus Team | ΓΕΛ  Ωραιοκάστρου                                                                  




Θέμα : Ενημέρωση Χορηγίας

Η προσπάθεια μας
Η Pegasus Impetus Team αποτελείται από μια ομάδα μαθητών η οποία δήλωσε συμμετοχή και εκπροσωπεί για πρώτη φορά φέτος το 2ᵒ ΓΕΛ Ωραιοκάστρου. Η ομάδα αυτή αποφάσισε να συμμετέχει στον διεθνή διαγωνισμό F1 In Schools , στα πλαίσια του οποίου καλείται να σχεδιάσει, να κατασκευάσει και να τρέξει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, συναγωνιζόμενο σχολεία από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο.
Γιατί να μας χορηγήσετε
Χορηγώντας την προσπάθεια της Pegasus Impetus Team ουσιαστικά δίνετε την ευκαιρία σε μαθητές λυκείου να ασχοληθούν δημιουργικά πέρα από τον σχολικό χρόνο και το σχολικό πρόγραμμα. Θα μάθουν την οργάνωση μιας ομάδας, την προώθηση και  την υλοποίηση μιας ιδέας
Πέραν τούτου, η χορηγός εταιρεία δείχνει ένα εξαιρετικό κοινωνικό πρόσωπο, αφού συνεισφέρει
σημαντικά σε ένα μη κερδοσκοπικό ακαδημαϊκό Project.

Tι προσφέρει η χορηγία στον χορηγό
Με το να χορηγήσετε την Pegasus Impetus Team ουσιαστικά χορηγείτε ένα μη-κερδοσκοπικό project του 2ᵒᶹ  ΓΕΛ Ωραιοκάστρου.
Σε περίπτωση που η χορηγός εταιρεία παρέχει υλικό ή υπηρεσίες αντί χρηματικής συνεισφοράς, ως χορηγία λαμβάνεται η συνολική αξία της προσφοράς, και η εταιρία θα λάβει ανάλογη βεβαίωση της προσφοράς της καθώς επίσης και θέση στο Group χορηγίας.

Οι χορηγοί της ομάδας απολαμβάνουν προβολή με τους εξής τρόπους:
·        Προβολή στην ιστοσελίδα της ομάδας, σε ειδικό χώρο όπου θα αναγράφονται όλοι οι χορηγοί

·        Προβολή στην σελίδα της ομάδας στο Facebook

·        Προβολή πάνω στο μονοθέσιο με αυτοκόλλητα με το λογότυπο της χορηγού εταιρείας σε
μέρος και μέγεθος ανάλογο της προσφοράς, και κατόπιν συνεννόησης.

·        Προβολή μέσω ρουχισμού των μελών της ομάδας. Όλα τα μέλη της ομάδας υποχρεούνται να
φορούν ρουχισμό της Pegasus Impetus Team σε κάθε επίσημη εκδήλωση της ομάδας. Στον ρουχισμό θα αναγράφονται τα λογότυπα των χορηγών, με μέγεθος και θέση ανάλογα του Group χορηγίας που ανήκει η εκάστοτε εταιρεία.

·        Προβολή στους χώρους διεξαγωγής των αγώνων με αναγραφή του λογότυπου στον πάγκο της ομάδας με μέγεθος και θέση ανάλογα του Group χορηγίας που ανήκει η εκάστοτε εταιρεία.

          Group Χορηγίας

Η Pegasus Impetus Team χωρίζει τους χορηγούς της σε 3+1 Group, σε καθένα από το οποίο κατηγοριοποιείται η
εκάστοτε χορηγός εταιρεία ανάλογα με την συνεισφορά της. Πιο συγκεκριμένα έχουμε:

1. Χάλκινος Χορηγός – για συνεισφορές αξίας €20-€50
2. Αργυρός Χορηγός – για συνεισφορές αξίας €51-€100
3. Χρυσός Χορηγός – για συνεισφορές αξίας €101-€300

·        Για συνεισφορές αξίας μεγαλύτερες των €300 η χορηγός εταιρεία κερδίζει τον τίτλο “Μέγας Χορηγός”.

Ειδικά για τις εταιρείες που ανήκουν στο Group “Μέγας Χορηγός”, η ομάδα προσφέρει επιπλέον:
·        Αναφορά και ειδική μνεία στην χορηγό εταιρεία σε κάθε επαφή με τον Τύπο και τα ΜΜΕ γενικότερα.

·        Έμφαση στο γεγονός ότι η εκάστοτε εταιρεία είναι Μέγας Χορηγός της Pegasus Impetus Team και εξασφάλιση ότι (μαζί με άλλες εταιρείες που θα ανήκουν στο Group “Μέγας Χορηγός”) διαχωρίζεται από τα άλλα group χορηγίας.

·        Ενσωμάτωση του λογότυπου της χορηγού εταιρείας σε κάθε επίσημο έγγραφο της ομάδας (ενημερωτικά fax, συναλλαγές κλπ).



Τρόποι επικοινωνίας
Τηλ. 2ᵒᶹ   ΓΕΛ  Ωραιοκάστρου  : 2310.689637
E-Mail 2ᵒᶹ ΓΕΛ Ωραιοκάστρου : mail@2lyk-oraiok.thess.sch.gr
E-Mail ομάδας  : Pegasusimpetus@gmail.com                           

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top