ΣΟΥΓΙΑΜΑΚΙ, ΣΟΥΓΙΑΜΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ (Καί τούς μεγάλους)

 ΥΛΙΚΑ για 14 σουγιαμάκια
ΦΎΛΟ Χοντρό για πίτες 1 πακέτο που έχει 7 φύλα και τα κόβουμε στη μέση
Κοτόπουλο μπούτι χωρίς κόκκαλο 3 τεμάχια.
Λίγα ψιλοκομμένα Μανιτάρια. 2 κονσέρβες με φύτρες από φασόλια και ασιατικά λαχανικά, 5 πιπεριές πράσινες κέρατο, λίγο τουρσί λάχανο ή 3 αγγουράκια από κονσέρβα τα μικρούλικα.


ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Ψιλοκόβουμε τα ...



μπουτόκοτα σε μικρά τετράγωνα κομματάκια, τα σοτάρουμε με λάδι στο τηγάνι
Foto 2 Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές σε μικρά τετραγωνάκια, τις ρίχνουμε στο τηγάνι νά σοταριστούν μαζί με τα μπουτόκοτα
Foto 3 .Ψιλοκόβουμε τά Ασιατικά λαχανικά
Foto 4 Ρίχνουμε και τα μανιτάρια στο τηγάνι  
   
Foto5  Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι  Ρίχνουμε και τα Ασιατικά και τα σοτάρουμε όλα μαζί
.Foto6 Στη συνέχεια ζεσταίνουμε λίγο βούτυρο ( ή μαργαρίνη ) μαζί με λάδι σ`ένα μπρίκι μεγάλο  Παίρνουμε ένα πινέλο και αλείφουμε το ταψί μας
 Foto 7. Ανοίγουμε τα φύλα και τα κόβουμε στη μέση Παίρνουμε ένα ένα τα φύλα και τα αλείφουμε με το λαδοβούτυρο
. Foto 8 Βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας από τη γέμιση στο φύλο και το τυλίγουμε ρολό
  Foto 9 Το τοποθετούμε στο ταψί και το αλείφουμε με λαδοβούτυρο.Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 150 βαθμ.
  .  Foto 10 Bάζουμε το ταψί με τα Σουγιαμάκια στον φούρνο.Ρυθμίζουμε το ρολόι στα 20 λεπτά.
 Foto 11  Μετά από 20 λεπτά τα γυρίζουμε για να ψηθούν ομοιόμορφα. 
Foto 12 Τα αλείφουμε πάλι με λάδι.
Foto 13  Tα αφήνουμε να ψηθούν άλλα 15 λεπτά και μετά τα βγάζουμε απ`τον φούρνο.
 Είναι έτοιμα!!
Σερβίρονται με την ειδική σάλτσα που θα βρούμε στο σούπερ μάρκετ είναι η τσίλι  η γλυκιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top