Μέσα σε ένα ευχάριστο αλλά και αγωνιστικό κλίμα έγινε η παρουσίαση των τελευταίων 28 υποψηφίων της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Ωραιοκάστρου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ». 
Την παρουσίαση άνοιξε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Κίνησης, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΔΙΡΝΕΛΗΣ που μετά από μια εισαγωγική τοποθέτηση για τα τεκταινόμενα στο Δήμο και τις θέσεις της παράταξης, παρουσίασε τους υποψήφιους με αλφαβητική σειρά. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε σε όλους τους παρευρισκόμενους η ποιότητά τους, η ποικιλία των ηλικιών καθώς και η μεγάλη συμμετοχή των γυναικών.
Η παρουσίαση των υποψηφίων έκλεισε μέσα σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για την τελική έκβαση του αποτελέσματος των εκλογών, όπως τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Εδιρνέλης στον επίλογο της τοποθέτησής του: «Είμαστε βέβαιοι  ότι θα είμαστε παρόντες στον δεύτερο γύρο των εκλογών και οι τελικοί νικητές  της 25ης Μάη.»
Ακολουθεί η παρουσίαση των υποψηφίων, όπως παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση:

ΑΣΤΕΡΙΟΥ - ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ)
Γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας από γονείς μετανάστες. Από το 2000 κατοικεί στο Παλαιόκαστρο. Είμαι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος του Α.Π.Θ. και τα τελευταία 13 χρόνια εργάστηκε σε σχολεία του Ωραιοκάστρου. Είναι έγγαμη και μητέρα 3 παιδιών, από τα οποία τα 2 ειδικεύονται σε νοσοκομεία του εξωτερικού σαν γιατροί και το τρίτο είναι μαθήτρια στην Γ τάξη του Λυκείου Ωραιοκάστρου.

ΑΤΖΕΜΗ-ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ (ΕΥΗ)
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, είναι έγγαμη και έχει μια κόρη. Κατοικεί στο Μελισσοχώρι από το 1989. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στον Ιδιωτικό τομέα. Διετέλεσε δημοτική σύμβουλος του Δήμου Μυγδονίας 2006-2010 ως  επικεφαλής δημοτικής παράταξης. 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ - ΕΔΙΡΝΕΛΗ ΟΛΓΑ
Η υποψηφιότητά της έχει συμβολικό και όχι προσωπικό χαρακτήρα, θέλοντας να τονίσει το έντονο ενδιαφέρον της Αλληλεγγύης Ανατροπής για τις περιφερειακές εκλογικές περιφέρειες του Δήμου μας. Είναι έγγαμη και έχει τρεις κόρες και μια εγγονή. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου. Εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση και είναι διευθύντρια σε δημοτικό σχολείο του Λαγκαδά. Υπήρξε για τέσσερα χρόνια μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Κατοικεί στο Ωραιόκαστρο από το 2001, είναι έγγαμη και έχει δύο γιούς. Είναι εκπαιδευτικός, μαθηματικός και υπηρετεί στο 1ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου.

ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Κατοικεί στη Λητή από το 2004 είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά. Είναι εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, συγκεκριμένα Μηχανολόγος Τεχνολόγος σε Επαγγελματικό Λύκειο. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στην Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. 

ΓΚΑΤΣΗ ΝΙΤΣΑ
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, κατάγεται από το Μελισσοχώρι όπου και κατοικεί τα τελευταία οκτώ χρόνια. Είναι έγγαμη και έχει γιο, τον Στέφανο Κρεμέτη, δικηγόρο.  Είναι μαία και εργάζεται στο ιπποκράτειο γενικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκη. Διετέλεσε εργαστηριακός συνεργάτης της Μαιευτικής σχολής των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης κατά τα έτη 2010-2011. Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσοχωρίου και άτομο που συμμετέχει σε κινήματα και δράσεις. 

ΓΛΑΒΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Μεγάλωσε στη Γερμανία, είναι έγγαμη με δύο κόρες. Απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται στο χώρο των βαρέων μηχανημάτων. Η επαγγελματική της ενασχόληση επεκτείνεται εκτός από την Ελλάδα και στη Γερμανία. Ζει στο Πετρωτό περίπου από το 2006.   

ΔΑΝΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Κατοικεί στη Νεοχωρούδα, είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά και είναι ενεργό μέλος του Σωματείου εργαζομένων στην πολυεθνική επιχείρηση που εργάζεται. 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι έγγαμη με δύο παιδιά. Είναι απόφοιτη της Σχολής Λογιστών Προγραμματιστών. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στη Λητή. Μέλος του ερυθρού Σταυρού. Ιδρυτικό μέλος του Σκακιστικού Συλλόγου Λητής. Υπήρξε Γραμματέας της Ένωσης Γονέων του Δήμου Μυγδονίας και ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά και ως σύμβουλος αστικών συμβάσεων.

ΖΑΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Γεννήθηκε  τον Ιούλιο του 1985 στην Θεσσαλονίκη και κατοικεί στο Ωραιόκαστρο από το 1986. Αποφοίτησε το  2009 από το Τμήμα  Οικονομικών Επιστήμων του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και στην συνεχεία αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές στις Νομικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο Jean Moulin Lyon 3 στην Λυών της Γαλλίας. Σήμερα είναι στρατιώτης στις τελευταίες μέρες θητείας. Διατέλεσε μέλος του Γραφείου Πόλεως της Νεολαίας Συνασπισμού Θεσσαλονίκης, μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου του Φ.Σ. Οικονομικών Επιστήμων καθώς και ιδρυτικό μέλος της Δημοτικής παράταξης  «Αυτοδιοίκηση Πολιτών Ωραιοκάστρου».

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Κατοικεί στη Νεοχωρούδα από το 2009 και έχει ένα γιό. Είναι κατασκευαστής ηλεκτρομηχανολογικών έργων στον ιδιωτικό τομέα. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή του και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τον Τρικούκη το 1994, στη συνέχεια υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΝ το 1996 και με τον Τρεμόπουλο το 1998.

ΚΑΤΣΙΚΑ ΑΝΘΗ
Κατοικεί στη Νεοχωρούδα. Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός, ελεύθερη επαγγελματίας. Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Καλλιθέας 2008-2010. Υπήρξε Πρόεδρος της Επιτροπής Νέων Μηχανικών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.  

ΚΑΚΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
Κατοικεί στο Μελισσοχώρι, είναι έγγαμη και έχει δύο παιδιά. Ασχολείται με το παιδικό θέατρο, είναι μουσικοπαιδαγωγός. Δραστηριοποιήθηκε στο Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και αργότερα στη νεοσύστατη τότε Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Μυγδονίας.

ΚΑΤΣΙΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
Κάτοικος Ωραιοκάστρου από το 1997. Φοιτητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και παράλληλα δραστηριοποιείται  σε κινήματα και φορείς δίνοντας αγώνες για τη διατήρηση της δωρεάν και ασφαλούς σίτισης των φοιτητών λέσχης, της μεταφοράς των φοιτητών από και προς το πανεπιστήμιο κλπ. Δίνει το παρόν  σε πορείες, απεργίες, κινητοποιήσεις.

ΚΟΡΝΕΛΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Γεννήθηκε στην Τασκένδη της Σοβιετικής Ένωσης. Πτυχιούχος συγκοινωνιολόγος και κάτοχος Μάστερ Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Τασκένδης. Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ. Εργάσθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1985 και εκτέλεσε σημαντικά έργα πολιτικού μηχανικού. Κατοικεί στο Παλαιόκαστρο από το 1990. Υπήρξε Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουχωρίνας Κοζάνης για 10 χρόνια. Μέλος του τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. 

ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεννήθηκε στο Πετρωτό το 1944. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών που ακολουθώντας την παράδοση έγιναν ο γιος δικηγόρος και η κόρη συμβολαιογράφος. Άσκησε πραγματική και μαχόμενη δικηγορία από το 1972 έως την άνοιξη του 2010 στο ΔΣΘ. Δραστηριοποιήθηκε στον χώρο του συνδικαλισμού και του αθλητισμού. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (Ε.Π.Σ.Μ.).από το 1981-1984. Από το έτος 1985 έως το 1987 διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Ενστάσεων του Ταμείου Προνοίας Δικηγόρων Θεσσαλονίκης (Τ.Π.Δ.Θ.). Το έτος 1988 συμμετείχε στις νομαρχιακές εκλογές Νομού  Θεσσαλονίκης.  Το 2010 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου με την παράταξη του εκλεγέντος Δημάρχου Στάθη Λαφαζανίδη. Επειδή διαμένει πλέον μεγάλο χρονικό διάστημα στο Πετρωτό αποφάσισε να ενεργοποιηθεί μαζί μας. 

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, είναι έγγαμη, έχει δύο παιδιά και κατοικεί στο Δρυμό από το 1994. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πάντειου Πανεπιστημίου.  Είναι απόφοιτη της Σχολής Νηπιαγωγών και εργάζεται στην δημόσια Εκπαίδευση.  Διετέλεσε επί επταετία μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Λαγκαδά.

ΜΕΚΕΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Είναι φοιτητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει εργαστεί στην έδρα της UNESCO και στο Εργαστήριο Έρευνας και Μελέτης των Διεθνών Σχέσεων και της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης του ΠΑΜΑΚ. Μιλάει αγγλικά σε άριστο επίπεδο. Είναι μέλος της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και συμμετέχει στις κινήσεις “SOSte ΤΟ ΝΕΡΟ” και “SOS Χαλκιδική”. 

ΜΠΟΛΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ του Δημητρίου
Γεννήθηκε και κατοικεί στη Λητή. Είναι συνταξιούχος οικοδόμος. Είναι Πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Λητής. Συνδικαλιστής από το 1994, μέλος του Δ.Σ. για είκοσι χρόνια. Υπήρξε τοπικός σύμβουλος του Δήμου Μυγδονίας.

ΞΕΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Κατοικεί στο Ωραιόκαστρο  από το 1999, είναι έγγαμη με  3 παιδιά. Είναι εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και εργάζεται σε δημοτικό σχολείο του Δήμου Ωραιοκάστρου.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ- ΒΟΥΤΣΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Είναι έγγαμη, έχει δύο παιδιά και κατοικεί στη Λητή 8 χρόνια. Είναι ιδιωτική υπάλληλος στο χώρο της εστίασης και μέλος για 4 χρόνια στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου της Λητής. Είναι απόφοιτος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων.   

ΠΟΝΤΙΚΗ ΑΝΝΑ
Ζει στο Ωραιόκαστρο από το 1995. Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Λιάρα και έχει δύο κόρες. Είναι Δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων και γενικά συμμετέχει στα κοινά.   

ΠΡΟΣΙΝΙΚΛΗ – ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ ΑΝΝΑ
Κατοικεί στο Ωραιόκαστρο από το 2002, είναι έγγαμη και έχει μια κόρη. Είναι εκπαιδευτικός, φιλόλογος και υπηρετεί στο 1ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου.
ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗΣ ΣΑΚΗΣ
Γεννήθηκε το 1958 στη Νεοχωρούδα όπου και ζει μόνιμα.  Είναι έγγαμος και έχει δύο γιούς. Είναι πτυχιούχος της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών. Ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα το 1981 στο τμήμα αξιολόγησης και επενδύσεων του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας. Από το 1985 μέχρι και σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με τη πτηνοτροφία. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Αγροτικού Συλλόγου Νεοχωρούδας. Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Πρόεδρος πτηνοτροφικού συνεταιρισμού Νεοχωρούδας. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Νεοχωρούδας και Πενταλόφου.

ΣΙΝΑΚΟΥ ΜΑΙΡΗ
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί εδώ και 27 χρόνια στην Αμφιθέα.  Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού κολεγίου Ανατόλια στο Τομέα Πολιτικών επιστημών με minor στα Οικονομικά. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο των τροφίμων.

ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ
Γεννήθηκε το 1975 κατοικεί στη Φιλαδέλφεια είναι έγγαμος και έχει μία κόρη. Είναι απόφοιτος τεχνικής σχολής εργαλειομηχανών και είναι πρακτικός μηχανικός σε ιδιωτική επιχείρηση. 
ΤΟΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
Απόφοιτος του Τμήματος Γλυπτικής της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Με υποτροφία του Ι.Κ.Υ. έκανε Master of Art (U.E.L) στο Λονδίνο. Συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση της σύγχρονης ελληνικής γλυπτικής και συγχρόνως ασκεί εκπαιδευτικό έργο. Ζει με την οικογένεια του στη Φιλαδέλφεια από το 2008.
ΤΣΙΛΙΓΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
Κατοικεί στο Ωραιόκαστρο, είναι έγγαμη και έχει  1 παιδί. Είναι πτυχιούχος  Παιδαγωγικής Ακαδημίας και εργάζεται στην δημόσια Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση σε σχολείο του Ωραιοκάστρου.












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top