Είμαι κάτοικος Ωραιοκάστρου από το 1983, πήγα σχολείο, παντρεύτηκα, μεγάλωσα δύο παιδιά σ’ αυτό τον τόπο όπου διαμένουν οι συγγενείς μου, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου. Δραστηροποιήθηκα σε συλλόγους Αθλητικούς και Εθελοντικούς του Ωραιοκάστρου και βιώνω από κοντά τα προβλήματα του δήμου  μας, την καθημερινότητα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.
Θλίβομαι βλέποντας το πιο όμορφο προάστιο της Θεσσαλονίκης, την πόλη του Ωραιοκάστρου, καθώς επίσης της Μυγδονίας και της Καλλιθέας να οδηγούνται σε παρακμή από την αδιαφορία της σημερινής διοίηκησης.
Θέλουμε ν’ αλλάξουμε την φθίνουσα πορεία και εργαστούμε με όλες τις δυνάμεις μας για μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ που θα εξυπηρετεί τους πολίτες της, που θ’αφουγκράζεται τις ανάγκες τους και θα δίνει λύσεις στην καθημερινότητά τους.
Θέλουμε ανθρώπους που δεν βλέπουν την αυτοδιοίκηση ως μέσο επιβίωσης, αλλά ως μέσο προσφοράς.
Γι αυτό και συνεχίζω να βρίσκομαι στο πλευρό του Αστέριου Γαβότση, όπως και στις εκλογές του 2010, γιατί πιστεύω στις ικανότητές του, στην εντιμότητά του και στον άνθρωπο Γαβότση που έχει αποδείξει στο παρελθόν με έργα και κινήσεις του ότι νοιάζεται και έχει ΌΡΑΜΑ.

ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΑ με την παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» στις εκλογές της 18ης ΜΑΪΟΥ  ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. Μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ πράσινη, σημείο αναφοράς τόσο για όλους τους κατοίκους του δήμου, όσο και για τους επισκέπτες. ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟΠΟΥΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top