Φίλες και Φίλοι, Χριστός Ανέστη!
Όλα τα προηγούμενα χρόνια, τόσο λόγω του επαγγέλματος μου όσο και με την ενασχόλησή μου με τα κοινά, από διάφορες θέσεις, έμαθα να διακρίνω τη χαρά και την δύναμη  της προσφοράς  ιδιαίτερα όταν γίνεται χωρίς προϋποθέσεις. Είδα αδυναμίες χαρακτήρων και μικρότητες αλλά και εκπληκτικού ανθρώπους με ισχυρές προσωπικότητες, απέκτησα εμπειρίες και αντοχές, αλλά και ανοχές. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι ο άνθρωπος στον οποίο μπορούμε να βασιστούμε για να δώσει λύσεις στα καθημερινά μας προβλήματα, μικρά ή μεγάλα. Συμπαρατάσσομαι μαζί του στην προσπάθεια για ανάληψη της Δημαρχίας Ωραιοκάστρου, για να βάλουμε ξανά την περιοχή μας σε τροχιά ανάπτυξης.

Σας ευχαριστώ                                                                                                                                                              Στέργιος Παπαστεργίου                                                                                                                                            Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου                                                                                                Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση
Σύντομο Βιογραφικό του Στέργιου Παπαστεργίου
Γεννήθηκε στις 11/10/1966 στη Θεσσαλονίκη και διαμένει στο Μελισσοχώρι.
Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά.
Είναι απόφοιτος του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Έχει εργαστεί ως διευθυντής διαφημιστικής εταιρίας και ως υπεύθυνος πωλήσεων  και είναι ιδιοκτήτης του “THE CLUB” το οποίο βρίσκεται στο Δρυμό.
Σε αθλητικό επίπεδο έχει ασχοληθεί με το τένις.
Έχει διατελέσει μέλος εθνικών και ιστορικών συλλόγων σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και λοιπές πόλεις, τόσο σε γνωστικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top