Η Τοπική αυτοδιοίκηση με τη μορφή που μέχρι σήμερα γνωρίζουμε, αντιμετωπίζει τεράστια λειτουργικά  προβλήματα. Η δημιουργία  ενός  διοικητικού σχήματος  πραγματικά ανεξάρτητου, κοινωνικά ενωτικού, το οποίο θα  ασκεί τα καθήκοντά του με διαφάνεια και χρηστή διαχείριση είναι ανάγκη για κάθε τόπο που θέλει να βλέπει στο μέλλον με αισιοδοξία.
Ζητώ να δώσετε την ψήφο σας στον Συνδυασμό μας και να γίνετε και εσείς συμμέτοχοι σε αυτή την πολυεπίπεδης προσπάθειας που κάνουμε όλοι μας.
Σας ευχαριστώ                                                                                                                                                     Μαριάνθη Μπιμπλιτζή                                                                                                                                       Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Ωραιοκάστρου                                                                                                       Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση
Σύντομο Βιογραφικό της Μαριάνθης Μπιμπλιτζή
Γεννήθηκε στις 28/4/1963 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στη Γαλήνη στο Ωραιόκαστρο.
Είναι απόφοιτη Λυκείου και είναι Μέτοχος στα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ, ΜΑΒΙΟΛ με αντικείμενο την ανακύκλωση ορυκτελαίων.
Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά και είναι πτυχιούχος Προγραμματίστριας-Αναλύτριας.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την προστασία του περιβάλλοντος για την ατμοσφαιρική ρύπανση, και έχει εργαστεί πάνω στην αξιολόγηση χρησιμοποιημένων ορυκτελαίων - αποβλήτων για την μέγιστη απόδοση στην ανακύκλωση.

Ενδιαφέρεται για ότι μπορεί να συντελέσει στην εύρυθμη λειτουργία του δημόσιου βίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top