Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Η πικρή γεύση της καθημερινότητας, η κόπωση  και η δυσπιστία μας σπρώχνουν συχνά σε απομονωτισμό. Στριφογυρίζουμε γύρω από τον εαυτό μας, τα προβλήματα και τα ενδιαφέροντά μας.
Ο εορτασμός του Πάσχα  μας καλεί και συγχρόνως μας προσφέρει την έμπνευση, για να προχωρήσουμε σε μια προσωπική  έξοδο από τις όποιες μορφές καταστάσεων που απαξιώνουν την ανθρώπινη ύπαρξη.  Έξοδο από τη διαφθορά, την εξαπάτηση,  τον ψεύτικο λόγο, την παρανομία, που μολύνουν με ποικίλες μορφές κάθε κοινωνική τάξη υπονομεύοντας  σε πολλές περιπτώσεις τη συνοχή του λαού.  Έξοδο από την αδιαφορία για τη δικαιοσύνη.
Το Πάσχα είναι μια γιορτή που καλούμαστε  να εργασθούμε δυναμικά για την αναβάθμιση όλης της ζωής μας. Καλούμαστε σε συστράτευση για την επικράτηση του δικαίου τόσο στο κοντινό μας περιβάλλον όσο και ευρύτερα στην κοινωνία μας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να προσφέρουμε συγγνώμη, αλληλεγγύη και ανεπιτήδευτη αγάπη. Είναι η αποφασιστική επιλογή της αλήθειας και της τιμιότητας.

Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα σε όλους!

Γιώργος Παπακωνσταντίνου                                                                                                                                                 υπ. Δήμαρχος Ωραιοκάστρου                                                                                                                                             Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top