Δελτίο Τύπου


Ο πανικός αυξάνει το θράσος!
Μόνο έτσι εξηγείται η πρόσφατη συμπεριφορά του κ. Σαραμάντου ο οποίος, διαπιστώνοντας με τρόμο ότι ζει τις τελευταίες του μέρες στη Δημαρχία, αντιδρά σπασμωδικά, με θράσος και πολιτική ανηθικότητα. Κύριε Σαραμάντο, όταν δεν γνωρίζετε τι σημαίνει πολιτικός πολιτισμός δεν μπορείτε ούτε να τον αντιληφθείτε , ούτε να τον εφαρμόσετε. Το ακριβώς αντίθετο είναι η πολιτική βαρβαρότητα, που γνωρίζετε πολύ καλά και δεν διστάσατε να το αποδείξετε καθ ' όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με πολλούς τρόπους.
Προς ενημέρωσή σας κύριε Σαραμάντο Πολιτική Βαρβαρότητα είναι:
  • Να κρατάς κλειστή την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Λητής, όπως κάνατε χθες κύριε Σαραμάντο, για να ακυρώσετε την ομιλία του επικεφαλής της Δύναμης Δημιουργίας – Νέα Πρόταση,  Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
  • Να ζητάς, με πρωτοφανές θράσος, βλέποντας την δυναμική που αναπτύσσει  ο αντίπαλος, να κάνεις εκλογική συγκέντρωση μπροστά το Εκλογικό Κέντρο της Δύναμης Δημιουργίας- Νέα Πρόταση, (μπροστά στο «σπίτι» μας) την ίδια ώρα και την ίδια μέρα που έχει ανακοινωθεί η συγκέντρωσή της στον ίδιο χώρο. 
  • Να αθετείς συμφωνίες! Κύριε Σαραμάντο πριν από λίγες ημέρες ο Αντιδήμαρχός σας κ. Ματσουκατίδης  είχε προσωπική συνομιλία με τον κ. Παπακωνσταντίνου και τον διαβεβαίωσε ότι και για λόγους ασφαλείας  δεν θα πραγματοποιηθεί η προεκλογική σας συγκέντρωση όπως είχε αρχικά προγραμματισθεί, αλλά δίπλα στο Δημαρχείο στο εκλογικό σας κέντρο για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. Γιατί κ. Σαραμάντο αλλάξατε γνώμη και εκθέτετε τον Αντιδήμαρχό σας;
  • Να χρησιμοποιείς τους Δημοτικούς  χώρους  σαν να ήταν προσωπική σου περιουσία.
  • Να χρησιμοποιείς Δημοτικούς υπαλλήλους, αυτοκίνητα και υλικά γα την προεκλογική σου εκστρατεία.
  • Να εμποδίζεις τους Δημότες σου ακόμη και να μιλήσουν, να απαγορεύεις σε πολίτες να σου απευθύνουν το λόγο ή να τους υβρίζεις στις προεκλογικές σου ομιλίες.
  • Να ακυρώνεις όλες τις προεκλογικές σου ομιλίες φοβούμενος την οργή των πολιτών.
  • Να χρησιμοποιείς αγοραίες εκφράσεις για  τους συνυποψήφιους επικεφαλής  των άλλων συνδυασμών.
  • Να υποτιμάς την ποιότητα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων των αντιπάλων σου.
  • Να υποτιμάς το πολιτικό αισθητήριο των πολιτών στους οποίους απευθύνεσαι και ζητάς την ψήφο τους.
Κύριε  Σαραμάντο αναγνωρίζουμε ότι ζείτε  τις τελευταίες μέρες ένα δράμα. Είναι τέτοιο που σας οδηγεί στο να κάνετε προτάσεις χωρίς λογική. Μας προτείνετε χώρο για την προεκλογική ομιλία μπροστά στο Δημαρχείο, όπου λίγα μέτρα πιο δίπλα έχετε το Εκλογικό σας Κέντρο. Δηλαδή, προτείνετε να μιλήσετε εσείς μπροστά στο δικό μας Εκλογικό και ο κ. Παπακωνσταντίνου μπροστά στο δικό σας. Τέτοιο μεγαλείο ψυχής ομολογούμε δεν το περιμέναμε!
Η οργή των πολιτών για τα έργα και  τις ημέρες σας στο Δήμο Ωραιοκάστρου δεν κρύβεται πια. Η τρομοκρατία που ασκείτε δεν μπορεί να καλύψει την αγανάκτηση.  Οι  παλαιοκομματικές τακτικές που χρησιμοποιείτε  δεν πείθουν και η ώρα να αποχωρήσετε από το Δήμο είναι πολύ κοντά.
Να περιμένουμε και άλλη Πολιτική Βαρβαρότητα κύριε Σαραμάντο;
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και όλοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δύναμης Δημιουργίας – Νέα Πρόταση σε όλη την διάρκεια της  προεκλογικής εκστρατείας δεν εφάρμοσαν καμία επικοινωνιακή τακτική όξυνσης. Αντιθέτως διατήρησε το ύφος και το ήθος που αρμόζει στο επίπεδο πολιτισμού που αξίζει στο Ωραιόκαστρο και τους Δημότες του αποδεδειγμένα.  Όσον αφορά στον τόπο και τον χρόνο διεξαγωγής της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του Γιώργου Παπακωνσταντίνου σας είναι γνωστός εδώ και πολύ καιρό και έχει ανακοινωθεί και στο διαδίκτυο.
Κύριε Σαραμάντο, ότι και εάν σκαρφιστείτε να πράξετε ενάντια στους συνυποψήφιούς σας για τις επόμενες ημέρες πρέπει να ξέρετε ότι για τους Δημότες δεν υπάρχουν διλήμματα. Γνωρίζουν πλέον πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν και πώς να συμπεριφερθούν.
Υπομονή. Σε τέσσερις μέρες θα το μάθετε και εσείς!


Από το Γραφείο Επικοινωνίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top