Φυσικά προβλέψιμος ο κ Παπακωνσταντίνου, προσπαθεί ακόμα και τώρα να εφαρμόσει τις μεθόδους αυτοδιοικητικής παραπλάνησης, που με μαθητική ευλάβεια παρακολουθούσε στο παρελθόν επί 16 χρόνια. Κρατώντας επιλεκτικά ανοικτές τις πόρτες του δημαρχείου, τόσο για τον ίδιο όσο και για την πολιτική του παρέα. Οριοθετώντας σαφώς με αυτόν τον τρόπο τα... κεκτημένα του, το «δικό του σπίτι» στο Ωραιόκαστρο.
Αποφεύγει με περισσή μαεστρία να τοποθετηθεί επί της ουσίας, βρίσκοντας διέξοδο και πάλι στη δημιουργία εντυπώσεων, με ύβρεις και λασπολογία. Στοχεύοντας που; στην όξυνση που διακαώς επιθυμεί.

Όλοι οι δημότες γνώριζαν πως η απόφαση της διαπαραταξιακής επιτροπής που επικυρώθηκε από το δημοτικό συμβούλιο, έκανε λόγο για το χώρο και το χρόνο που θα γινόταν η τελευταία προεκλογική ομιλία του δημάρχου Δημήτρη Σαραμάντου. Στη Λ. Δημοκρατίας την Παρασκευή το απόγευμα 20:30.

 Η μόνη παράταξη που από την αρχή της τρίμηνης εμφάνισής της, απείχε προγράμματος ομιλιών, ήταν του κ. Παπακωνσταντίνου. Προφανώς η σπουδή του επικοινωνιακού του επιτελείου, ήταν να αποκαλύψει την τελευταία ομιλία με πρόσκληση στο διαδίκτυο! Η αίτηση για έγκριση της αστυνομίας καθώς και η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου –που απαξίωνε συστηματικά όταν ήταν δημοτικός σύμβουλος–, αποτελούσε χάσιμο χρόνου για τον ίδιο.

Την δική σας πολιτική, της όξυνσης και του φανατισμού, εμείς κ. Παπακωνσταντίνου δεν την υιοθετούμε και δεν πρόκειται να την ακολουθήσουμε. Θα χρησιμοποιήσουμε εμείς τον χώρο μπροστά στο δημαρχείο που είναι και αρκετά μεγαλύτερος για το μήνυμα ενός καλύτερου τόπου που θέλουμε να στείλουμε σε όλο το Ωραιόκαστρο. Παραχωρώντας στο επικοινωνιακό σας επιτελείο το χώρο που έχει αποφασίσει για πρώτη φορά να σας εκθέσει.


Σαφώς και προσυπογράφουμε την τελευταία διαπίστωσή σας. Πως για τους δημότες δεν υπάρχουν διλλήματα. Το απέδειξαν άλλωστε με την μη εκλογή σας ως δημοτικός σύμβουλος, στην τελευταία αυτοδιοικητική αναμέτρηση του 2010.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top