Δριμεία επίθεση στην απερχόμενη διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου εξαπέλυσε αυτή τη φορά από το Μελισσοχώρι ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα», Αστέριος Γαβότσης. «Φτάνει πια. Είναι η ώρα να αποδείξουμε πως τίποτα δεν παραμένει στάσιμο. Ήρθε η ώρα της αλλαγής. Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε τα ηνία του δήμου και να τον οδηγήσουμε σε τροχιά ανάπτυξης», τόνισε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους συνδημότες του. «Οφείλουμε να κερδίσουμε. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, το χρωστάμε στα παιδιά μας, το χρωστάμε σε όλους εσάς. Δεν θα αφήσουμε ξανά τον δήμο Ωραιοκάστρου στα χέρια όσων τον… παράτησαν στο έλεος του Θεού», συμπλήρωσε ο κ. Γαβότσης.
Ο επικεφαλής της «Πολιτείας με Όραμα» παρουσίασε στους κατοίκους του Μελισσοχωρίου τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης και ζήτησε τη στήριξή τους. «Με δεδομένη την εμπειρία, την επιστημονική κατάρτιση αλλά κυρίως την όρεξη για προσφορά και εργασία από όλα τα μέλη τη παράταξης μας «Πολιτεία με Όραμα» σας ζητούμε να μας εμπιστευθείτε τις τύχες του δήμου Ωραιοκάστρου ώστε να τον επαναφέρουμε στην οδό της ανάπτυξης και της καταξίωσης γιατί μόνο εμείς ΜΠΟΡΟΥΜΕ».
«Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά επιβάλλεται ο καθένας μας να συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Κι ο λόγος είναι προφανής: Αρκετά πλέον έχουν αποφασίσει άλλοι για μας χωρίς εμάς. Εμείς καλούμαστε τώρα να βρούμε το χαμένο δρόμο μας και όπου δεν υπάρχει, υποχρέωσή μας είναι να ανοίξουμε νέους δρόμους. Και με νηφαλιότητα να προσέλθουμε στις αυτοδιοικητικές κάλπες για να εκλέξουμε τους άριστους. Αυτή πρέπει να είναι η αποστολή μας», κατέληξε καταχειροκροτούμενος ο κ. Γαβότσης.


Γραφείο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top