Με τη βεβαιότητα ότι η παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» θα είναι η νικήτρια στις 18 του Μάη ξεκίνησε την ομιλία του στο Ωραιόκαστρο ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης. «Απόψε, από εδώ, στέλνουμε μήνυμα αλλαγής, μήνυμα προοπτικής, μήνυμα ελπίδας, μήνυμα νίκης. Με το δικό σας αγώνα, με αυτό το ψηφοδέλτιο νίκης που παρουσιάζουμε σήμερα, εμείς θα κόψουμε το νήμα!», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γαβότσης.
«Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την ταυτότητα της πόλης μας. Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε τα εγκαταλελειμμένα χωριά μας. Ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών για τον δήμο μας. Ήρθε η ώρα να πούμε τέρμα στις υποσχέσεις, τέρμα στα ψέματα. Ήρθε η ώρα να εγκαταλείψουν τις καρέκλες τους οι επαγγελματίες δήμαρχοι», τόνισε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα».
Ο κ. Γαβότσης εξαπέλυσε επίθεση στην απερχόμενη διοίκηση κάνοντας λόγο για τρεισήμισι χαμένα χρόνια. «Ήρθε η ώρα αυτοί που οδήγησαν το δήμο μας σε πλήρη μαρασμό να πάρουν την απάντησή τους. Αντί να προχωρήσουμε εμπρός, η απερχόμενη διοίκηση έκανε τα αδύνατα δυνατά για να πάμε προς τα πίσω. Χωρίς σχέδιο, χωρίς όραμα για τον τόπο μας. Επί τρεισήμισι χρόνια ο δήμος Ωραιοκάστρου παρέμεινε καθηλωμένος από πλευράς παραγωγής έργου», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο υποψήφιος δήμαρχος έκανε εκτενή αναφορά στις προγραμματικές θέσεις της «Πολιτείας με Όραμα» τονίζοντας ότι «όραμά μας ήταν και παραμένει η αποκατάσταση της συνοχής της «Κοινωνίας και της Οικονομίας του Ωραιοκάστρου». Το Ωραιόκαστρο σταδιακά έχασε την αίγλη του παρελθόντος, λόγω της συνεχιζόμενης αδιαφορίας των διοικήσεων και λόγω της έλλειψης αναπτυξιακής στρατηγικής. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε αναπτυξιακά τους φυσικούς, υλικούς και οικονομικούς πόρους του Ωραιοκάστρου, της Μυγδονίας και της Καλλιθέας προκειμένου να οδηγήσουμε το δήμο στη θέση που του αξίζει».
«Για την ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ υπάρχει μόνο ένας δρόμος! Ο δρόμος της ανάπτυξης και είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», κατέληξε καταχειροκροτούμενος.

Γραφείο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top