Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ καταγγέλλει σε όλους τους δημότες του Δήμου Ωραιοκάστρου και διαμαρτύρεται έντονα για την αντιδημοκρατική και μεροληπτική στάση του τηλεοπτικού σταθμού Europe 1 που απέκλεισε αναιτιολόγητα και με φασιστικό τρόπο την δημοτική παράταξη της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» από το τηλεοπτικό debate  των υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου Ωραιοκάστρου που διοργάνωσε το βράδυ της Πέμπτης, 15-5-2014.
Ο εν λόγω τηλεοπτικός σταθμός (Europe 1) δεν προσκάλεσε στην εκπομπή του, «Εκλογές 2014» τον επικεφαλής της παράταξης  ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΔΙΡΝΕΛΗ, τον οποίο είχαν προσκαλέσει προ πολλού σε ανάλογα debate, ο ραδιοφωνικός σταθμός ALPHA 96.5, οι τηλεοπτικοί σταθμοί TV 100,  ΔΙΟΝ και η εφημερίδα «ΤΥΠΟΣ» της Θεσσαλονίκης. Με τον απαράδεκτο αυτό αποκλεισμό φίμωσε την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ και πριμοδότησε εσκεμμένα τους άλλους υποψηφίους Δημάρχους,  κ.κ. Σαραμάντο της παράταξης «Ωραιόκαστρο Τώρα»,  τον κ. Γαβότση της παράταξης «Πολιτεία με Όραμα», τον κ. Παπακωνσταντίνου της παράταξης «Δύναμη δημιουργίας – Νέα πρόταση» και κ. Θεμελή της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση».
Η Δ.Κ.Π.Ω. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεν δέχεται  καμιά δικαιολογία από το κανάλι αυτό περί μη ανεύρεσης του επικεφαλής της,  αφού το σταθερό τηλέφωνο της παράταξης, στη Λ. Δημοκρατίας 38 στο Ωραιόκαστρο, ευρίσκεται στη διάθεση του οποιουδήποτε καλέσει την υπηρεσία πληροφόρησης του ΟΤΕ,  το κινητό τηλέφωνο του επικεφαλής της είναι γνωστό σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Ωραιοκάστρου όπως και σε όλους τους άλλους υποψήφιους Δημάρχους που παρευρέθηκαν στην «εκπομπή»,  το σταθερό τηλέφωνο της οικίας του κ. ΕΔΙΡΝΕΛΗ  ευρίσκεται επίσης και από ένα μικρό παιδί μέσω του τηλεφωνικού καταλόγου,  όπως επίσης και το σταθερό τηλέφωνο του δικηγορικού του γραφείου.
Συνεπώς η όποια εκ των υστέρων (τυχόν) δικαιολογία  του τηλεοπτικού σταθμού «Europe 1» ότι ο κ. ΕΔΙΡΝΕΛΗΣ δεν ανευρέθηκε για να προσκληθεί,  μόνο ως αστεία και παιδαριώδης μπορεί να εκληφθεί.
Η εκ του πονηρού λοιπόν αυτή παράλειψη του προαναφερόμενου τηλεοπτικού σταθμού, αποδεικνύει ότι η δυναμική της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ έχει ταράξει και ανησυχήσει πολύ αυτούς που φοβούνται τον καταποντισμό τους που έρχεται με βήμα ταχύ.
Να είναι όμως βέβαιοι ότι καμία υποβολιμαία πράξη και παράλειψη, από όπου και αν προέρχεται, δεν πρόκειται να σταματήσει την διαφαινόμενη πορεία της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ προς τις επαναληπτικές εκλογές της 25ης του Μάη.
Η Δ.Κ.Π.Ω ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ «συγχαίρει» όμως και τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων για την «σθεναρή» στάση τους και την «έντονη» αντίδραση τους στον αυθαίρετο αποκλεισμό της παράταξης μας και συνυποψήφιου τους όπως και την ταυτόχρονη «αποχώρηση τους» από το πάνελ της συζήτησης σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Απλώς με την συνένοχη αυτή στάση τους στη μεθόδευση του σταθμού, απέδειξαν ότι αρέσκονται να παίζουν με όσους αντιπάλους λιγότερους βρίσκουν και ειδικά όταν «ο αντίπαλος δεν είναι στα μέτρα τους».
Επίσης, ούτε εδώ μπορεί να γίνει δεκτή κάποια δικαιολογία εκ μέρους τους, περί αποκλειστικής ευθύνης του σταθμού, αφού όποτε χρειάστηκε πανεύκολα (όλοι τους) έβρισκαν το τηλέφωνο του κ. ΕΔΙΡΝΕΛΗ. Θα τους ήταν λοιπόν ταχύτατα και πολύ εύκολα να το διασταυρώσουν.
Συγχαρητήρια.
Τους αφήνουμε όλους  στην κρίση των δημοτών του Δήμου Ωραιοκάστρου και ειδικά την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, που άλλου είδους δημοκρατία ευαγγελίζεται θεωρητικά και άλλους είδους φαίνεται ότι εφαρμόζει στην πράξη. Και «εις ανώτερα».
Η 18η του Μάη είναι κοντά.
Υποσημείωση: Η Δ.Κ.Π.Ω «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΑΝΑΤΡΟΠΗ» επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματος κατά του «Europe 1» αφού η εσκεμμένη και δόλια παράλειψη του σταθμού, αποδεικνύεται και από το «κλείσιμο» της εκπομπής (το βίντεο στη διάθεση του καθενός)  με την φράση του «δημοσιογράφου» – παρουσιαστή: «Αυτοί ήταν οι τέσσερεις υποψήφιοι του Δήμου Ωραιοκάστρου»

                                        Γραφείο Επικοινωνίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top