Για άλλη μια φορά η μνημονιακή κυβέρνηση και οι εκπρόσωποι της στην τοπική αυτοδιοίκηση έδειξαν πόσο ξεκάθαρα βρίσκονται απέναντι από τον δοκιμαζόμενο από τη φτώχεια και την εξαθλίωση ελληνικό λαό.
Η απαγόρευση της πραγματοποίησης της διάθεσης προϊόντων «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ»,  που διοργανώνουν πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου, στερεί το δικαίωμα από τους συμπολίτες μας να προμηθευτούν  τρόφιμα  απευθείας από τους παραγωγούς σε χαμηλές τιμές.
 Παράλληλα επιδιώκεται να τρομοκρατηθούν όσοι αγωνίζονται για ένα κοινωνικό κίνημα που εμπνέεται από τις αξίες της συλλογικότητας, της αφιλοκερδούς προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Η αστυνομία της κυβέρνησης των  μνημονίων και της δουλικής εξυπηρέτησης των μεγάλων συμφερόντων και των κάθε είδους μεσαζόντων, αντί να ασχοληθεί με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στήνει κολοσσιαίες  επιχειρήσεις καταστολής για να εμποδίσει τους πολίτες να προμηθευτούν από τους παραγωγούς πατάτες με 0,45 ευρώ, όταν οι μεγάλες αλυσίδες τροφίμων τις πουλάνε 0,90  ευρώ.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το κίνημα «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» όπως και κάθε πολύμορφη δομή και δίκτυο αλληλεγγύης που απαντά στα θέματα της τροφής, της υγείας και γενικά των άμεσων βιοτικών αναγκών του λαού.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιστέκεται στην πολιτική λαίλαπα της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου και των εκπροσώπων της στην αυτοδιοίκηση και καλεί τον λαό σε ένα νικηφόρο κίνημα ανατροπής στις δημοτικές εκλογές στις 18 Μαΐου.

 Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ

Ωραιόκαστρο 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top