Το Σάββατο 10/05/14 η Λαϊκή Συσπείρωση Ωραιοκάστρου είχε προγραμματισμένη ομιλία με τον υποψήφιο δήμαρχο Άγγελο Θεμελή στο δημοτικό σχολείο Πενταλόφου. Απο τις 13.οο το μεσημέρι ψάχναμε, έναν υπεύθυνο από τον δήμο για να μας ανοίξει το σχολείο και να κάνουμε την εκδήλωση και δεν μπορέσαμε να βρούμε κανέναν. Μάλιστα ο κος Θεμελής ενημέρωσε τηλεφωνικά τον αντιδήμαρχο κο Πολυχρονίδη για το πρόβλημα, ο οποίος ενώ δεσμεύτηκε ότι θα το λύσει στην συνέχεια κρυβόταν και δεν σήκωνε τα τηλέφωνα. Να σημειώσουμε ότι εδώ και αρκετές εβδομάδες πραγματοποιήθηκε μάζεμα όλων των παρατάξεων στο δημαρχείο και καθορίστηκαν όλες οι συγκεντρώσεις., η δημοτική αρχή ήταν ενήμερη, ενώ η σχολική επιτροπή δεν ενημερώθηκε.
Τελικά η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία και ήταν ιδιαιτέρως επιτυχημένη.
Κε δήμαρχε, ότι και να κάνετε ο κόσμος του δήμου μας , από ότι φάνηκε από την συμμετοχή του στις συγκεντρώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης τις προηγούμενες μέρες, θέλει να μάθει τις θέσεις της παράταξής μας. Σας έχει ενοχλήσει ίσως ότι βγάλαμε στο φως τον “τσαμπουκά” και τις απειλές που ρίχνετε στους εργαζόμενους του δήμου μας. Ίσως σας ενοχλεί η αντιπολίτευση που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λαϊκών οικογενειών του δήμου μας.
Εμείς ένα πράγμα έχουμε να υποσχεθούμε στις λαϊκές οικογένειες του δήμου μας, δεν μασάμε και λυγάμε με τέτοιου είδους ψευτοεμπόδια.
Στις 18 και 25 Μαΐου καλούμε τον κόσμο να υπερψηφίσει τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για την ευρωβουλή και της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμο και περιφέρεια για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση.
Καλούμε όλους τους κατοίκους του δήμου μας να συμμετέχουν μαζικά την Τρίτη 13 Μαΐου στις 8.30 στην λεωφόρο Δημοκρατίας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξής μας,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top