Παλιότερα, οι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι είχαν χαρακτηριστικά διαφορετικά από αυτά που απαιτούν οι πολίτες σήμερα. Μπορεί, τότε, η ατελείωτη και, συνήθως, ανεκπλήρωτη υποσχεσιολογία των υποψηφίων, η οποία έφτανε σε ανούσια φλυαρία και σε πολλές περιπτώσεις σε υπερφίαλη περιαυτολογία, να γινόταν αρεστή και ενδεχομένως να ήταν αυτό που στο υποσυνείδητό μας θέλαμε να ακούσουμε. Επικρατούσαν άλλες συνθήκες, υπήρχαν άλλες περιστάσεις, κυριαρχούσσαν προσωπικά και κομματικά συμφέροντα που επηρέαζαν τη σωστή κρίση και την πραγματική θέληση των ψηφοφόρων.
Σήμερα, όλα είναι διαφορετικά. Οι συνθήκες ζωής, οι άνθρωποι, το οικονομικό περιβάλλον, η δομή της κοινωνίας έχουν υποστεί καταστροφικές αλλαγές. Σήμερα, παραδεχόμαστε όλοι ότι έχουμε απογοητευτεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν ακούγοντας, σε κάθε προεκλογική περίοδο τους εκάστοτε υποψήφιους, να σκορπίζουν υποσχέσεις και να μην τις τηρούν μετά την εκλογή τους, ότι κουραστήκαμε περιμένοντας την πολύπαθη βελτίωση της καθημερινότητας μας, ότι απηυδήσαμε από την ιδιοτέλεια και τον καιροσκοπισμό κάποιων υποψηφίων.
Είναι φανερό ότι το κράτος αδιαφορεί, ή δεν μπορεί ή δεν θέλει να ασχολείται με την καθημερινότητα των πολιτών και γι αυτό το λόγο οι πολίτες εναποθέτουν τις προσδοκίες τους στην τοπική αυτοδιοίκηση, ελπίζοντας να δουν κάτι καλό να πραγματοποιείται στο περιβάλλον που ζουν. Θέλουν να αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά, θέλουν να δουν αληθινή βελτίωση στην ποιότητα της ζωής τους. Οι πολίτες θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος των δημοτικών αρχών και απαιτούν να λειτουργεί ο Δήμος δίκαια, σωστά και αποτελεσματικά.
Οι δημότες του Δήμου Ωραιοκάστρου αναζητούν έναν ικανό και ειλικρινή ηγέτη για να εναποθέσουν σ’αυτόν τις ελπίδες τους. Έναν ηγέτη που θα υποσχεθεί λίγα, αλλά θα κάνει πολλά, έναν ηγέτη που, ως δήμαρχος, θα δικαιώσει την επιλογή τους. Τώρα υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Γνωρίζετε το συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας- Νέα Πρόταση» και τον επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Ελάτε να γνωρίσετε και τους ικανούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που συνθέτουν το ελπιδοφόρο ψηφοδέλτιο μας για το Δήμο Ωραιοκάστρου. Σας καλούμε, όλες και όλους, σε μια κοινή προσπάθεια για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, το οποίο εφόσον πραγματοποιηθεί θα αποδειχθεί ωφέλιμο και δημιουργικό για όλο το Δήμο μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top