Με αφορμή την είδηση του θανάτου άνδρα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της βροχόπτωσης, η ανεξάρτητη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Μάρκου δήλωσε τα εξής:
«Δυστυχώς, η κοινή γνώμη με λύπη πληροφορήθηκε το θάνατο ενός συμπολίτη μας στο Ωραιόκαστρο εξαιτίας δρόμου που πλημμύρισε λόγω της χθεσινοβραδινής βροχόπτωσης στην ευρύτερη αγροτική περιοχή του Δρυμού.
Είναι τραγικό στην Ελλάδα του 2014 να μετράμε νεκρούς από φυσικά καιρικά φαινόμενα και μάλιστα όχι ακραία. Δεν είναι τυχαίο που κατά τη διάρκεια της χθεσινής νεροποντής η Πυροσβεστική Υπηρεσία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δέχτηκε 55 κλήσεις για άντληση υδάτων από καταστήματα και σπίτια μόνο στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.
Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου 49χρονου συμπολίτη μας για την τραγική αυτή απώλεια.
Δυστυχώς, η κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους του Ωραιοκάστρου κάθε φορά που έρχεται το φθινόπωρο και οι βροχές δεν είναι καινούρια. Πρέπει άμεσα να προχωρήσουν όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις και ενέργειες (αντιπλημμυρικά έργα, συντήρηση του οδικού δικτύου,  καθαρισμός και χαρτογράφηση των ρεμάτων) για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα στο μέλλον.». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top