ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. “Πότε θα κάνει ξαστεριά;”, διάλεξε να μας τραγουδήσει για το τέλος ο Βασίλης Πρατσινάκης.
Τελικά, ξορκίσαμε τον καιρό και στο Δρυμό, επιτέλους, έκανε ξαστεριά το Σάββατο το βράδυ.
Ήταν μια μαγευτική συναυλία και όσοι επέλεξαν να ανηφορίσουν στο θέατρο “Τσούκες” ανταμείφθηκαν από τους καλλιτέχνες, τη διοργάνωση, τη μοναδική θέα και τον καλό για την εποχή καιρό.
Την αυλαία άνοιξαν οι Melo dB με μια δυναμική εμφάνιση παίζοντας δικά τους τραγούδια και γνωστές διασκευές. Παρέσυραν τον κόσμο στο ρυθμό τους και δίκαια κέρδισαν τις καρδιές και το χειροκρότημα όλων!
Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκε ο Άγγελος Μουρβάτης και το συγκρότημά του Ψυχή για να ξυπνήσει μνήμες και συναισθήματα σε ένα νοσταλγικό live, που μας θύμισε για ποιούς λόγους ο Άγγελος είναι τόσο αγαπητός και δεμένος με το Δρυμό.
Τέλος, ο Βασίλης Πρατσινάκης με “συνοδηγό” τον Γιάννη Φιλιππουπολίτη στο πιάνο μας ταξίδεψε σε μαγευτικούς μουσικούς προορισμούς κλείνοντας ιδανικά το 1ο Tsookstock.
Η αρχή έγινε. Ο θεσμός γεννήθηκε. Το Tsookstock είναι εδώ!!! Ήταν η πρώτη δράση της εθελοντικής μας ομάδας και ουσιαστικά αποτέλεσε τη γνωριμία μας με τον κόσμο. Κάθε αρχή και δύσκολη λέει η ρήση, η διοργάνωση όμως του Tsookstock στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Φυσικά ο θεσμός αυτός εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να αναδείξουμε σημεία αναφοράς σε όλο το Δήμο Ωραιοκάστρου. Και οι “Τσούκες” ήταν απλά η αρχή. Έπεται ανάλογη συνέχεια και για να μαθαίνεται τα νέα μας, σας καλούμε να μας ακολουθήσετε στις παρακάτω διευθύνσεις:
“εν δράσει”
facebook.com/groups/endraseioraiokastro
endraseioraiokastro.wordpress.com
endraseioraiokastro@hotmail.com
και στο youtube: endrasei oraiokastro
Tsookstock
facebook.com/tsookstock
tsookstock.wordpress.com
Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας τους οποίους μπορείτε να επισκεφθείτε στη διεύθυνση: tsookstock.wordpress.com/χορηγοί. Τον Δήμο Ωραιοκάστρου για την παραχώρηση του θεάτρου, τα blog της περιοχής για την προβολή και κυρίως τον κόσμο που
αψήφησε τον άστατο καιρό και μας τίμησε με την παρουσία του. Εμείς, να ανανεώσουμε το ραντεβού μας, σαν tsookstock για το επόμενο καλοκαίρι, και σαν “εν δράσει” για την επόμενη δράση μας, σε μια συνέχεια γεμάτη εκπλήξεις, που θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top