Ο Κεραυνός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από ΧΑΝΘ, νικώντας 3-0 το αήττητο μέχρι χθες Πειραματικό.
Με πάθος, αποφασιστικότητα και διάθεση να «διασκεδάσουν» την κακή εικόνα της προηγούμενης εβδομάδας,  οι αθλήτριες του Ακριτίδη δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις αντίπαλες τους σε κανένα σημείο του αγώνα και αυτό το μαρτυρά η συνολική συγκομιδή πόντων του Πειραματικού σε κάθε σετ.
Με όπλο το σέρβις κατά κύριο λόγο και μετά την άμυνα τα κορίτσια του Κεραυνού μετέτρεψαν το ντέρμπι σε περίπατο κατακτώντας το πρώτο σετ 25-15.
Ανάλογη ήταν η συνέχεια και στα επόμενα 2 σετ που τελείωσαν με 25-10 και 25-11 δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας μας να δώσει χρόνο συμμετοχής στις «μικρές» Παπαβραμίδου Κων/να, Μπαιρακτάρη Χρυσάνθη και στην μόλις 13χρονή Χρύσα Δεληγιαννίδου.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 02/11/14 και ώρα 20.00 εκτός έδρας με τον ΒΑΟ.

Τα σετ: 25-15,25-10,25-11
Κεραυνός: (Γ. Ακριτίδης)  Τορλαχίδου, Παπαζαχαρίου, Καντούρη .Πατσάνη, Μποσταντζόγλου , Τσαπαρίδου , Φουτσιτσάκη (Λ) , Βεργή ,Μπαϊρακτάρη, Δεληγιαννίδου, Παπαβραμίδου , Πατσιάννη .

Πειραματικό: (Α.Μπελουμπέκωβ) Διαμαντή, Καμφορίδου, Βουτσά (λ), Τζηρίνη, Βαρδοπούλου (λ), Γκινάλη, Σωτηριάδου, Μαύρου, Μασούρα, Θωμοπούλου,Βλάνη,








Κίτσου.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top