Σαββάτο 27/9/2014 πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Μ.






ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ   1-0

Στο τοπικό ντέρμπι του 2ου ομίλου Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Μ. μεταξύ της Νίκης Νεοχωρούδας και της Αστραπής Μεσαίου νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η γηπεδούχος Νίκη Νεοχωρούδας με 1-0. Το παιχνίδι ήταν δυνατό αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια και μέτριο σε ποιότητα. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα η Νίκη ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ και έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Μετά το τέρμα που δέχθηκε η Αστραπή πίεσε τη Νίκη Νεοχωρούδας και προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε. Πάντως το αποτέλεσμα αδικεί την Αστραπή που θα μπορούσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.


ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ: Προπονητής Θ. Σαββίδης, Ι. Καψομενάκης, Χ. Δάντσης, Σ. Ταχματζίδης, Δ. Τερζής, Κ. Χαντζηδημητρίου (Γ. Μίντης), Ν. Κορδοκούζης (Α. Ιατρούδης), Σ. Κουσούτης, Α. Τσουλφάς, Δ. Στράντζαλης, Δ. Κουριτελνής (Χ. Ζέγος), Ε. Μουμτζίδης.

ΑΣΤΡΑΠΗ: Προπονητής Κυριάκος Καραπαναγιωτίδης, γυμναστής Αβραάμ Σαπρανίδης, σύνθεση: Κουρουζίδης, Χ. Μαρμαρίδης (Γ. Ρόκος), Ρ. Αμανατίδης, Σ. Ανανιάδης, Γ. Μπέκας (Κ. Ψάρρας), Π. Λαζαρίδης, Α. Μαρμαρίδης, Χ. Λαζαρίδης (αρχηγός), Σουχασβίλη, Γ. Τσολακίδης (Π. Αφιτσεριανίδης), Γ. Πασχαλίδης.

Άρχισε ξανά τις προπονήσεις ο τερματοφύλακας της Αστραπής Μεσαίου Παύλος Αμανατίδης μετά από ένα μικρό τραυματισμό που είχε και του στέρησε τη συμμετοχή του στις προπονήσεις της ομάδος για δυο εβδομάδες. 



Πηγή: Μ.Π.Σ. Μεσαίου Ο ΠΟΝΤΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top