ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις ενότητες του δήμου Ωραιοκάστρου οι εκδηλώσεις μνήμης της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Το πρωί τελέστηκε δοξολογία σε όλους τους Ιερούς Ναούς, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και πραγματοποιήθηκαν μαθητικές παρελάσεις παρουσία τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου.

Η απόφαση της δημοτικής αρχής για κατάργηση των εξέδρων των επισήμων έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τους πολίτες, οι οποίοι συνεχάρησαν τη διοίκηση του δήμου. Δημότες και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής στάθηκαν δίπλα δίπλα και όλοι μαζί παρακολούθησαν τη νέα γενιά της πατρίδας μας να παρελαύνει.

«Τιμούμε τη μνήμη των ηρώων που ύψωσαν το ανάστημά τους στον εχθρό, πάλεψαν για τη δημοκρατία, τον πολιτισμό, τη δικαιοσύνη, τα ανθρώπινα ιδανικά και την ελευθερία», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης υποστηρίζοντας ότι σήμερα που η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε να πούμε το δικό μας «ΟΧΙ» για μία Ελλάδα με προοπτική και αναπτυξιακό αύριο.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top