Εκστρατεία καθαριότητας σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του δήμου ξεκινά ο δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας και την εθελοντική συμμετοχή υπαλλήλων του δήμου, μελών των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, εκπροσώπων πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και πολιτών.
Πρώτος σταθμός της εκστρατείας η περιοχή της Φιλαδέλφειας, όπου το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της κεντρικής πλατείας του χωριού και της παιδικής χαράς, συντήρηση του γηπέδου καθώς και απομάκρυνση των ογκωδών αντικειμένων. 
Παρόντες μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης και οι αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας, Κυριάκος Ιωσηφίδης και Διοικητικού, Οικονομικού και Προγραμματισμού, Ηρακλής Τσακαλίδης, οι οποίοι συμμετείχαν στον καθαρισμό μαζί με πολίτες της Φιλαδέλφειας, εκπροσώπους του πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου της περιοχής καθώς και μελών της τοπικής κοινότητας Φιλαδέλφειας. Επόμενος σταθμός της εκστρατείας καθαριότητας ο ελαιώνας της Ελπίδας το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014.
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top