Στον πρώτο της αγώνα των πλέι οφ για την άνοδό της στην Α1 ΕΠΣΜ η Αστραπή Μεσαίου έχασε στο γήπεδό της στην παράταση από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου με 3 1. Η ήττα αυτή ήταν πέρα για πέρα άδικη για την Αστραπή γιατί εκτός από τρεις Στον πρώτο της αγώνα των πλέι οφ για την άνοδό της στην Α1 ΕΠΣΜ η Αστραπή Μεσαίου έχασε στο γήπεδό της στην παράταση από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου με 3 1. Η ήττα αυτή ήταν πέρα για πέρα άδικη για την Αστραπή γιατί εκτός από τρεις κλασσικές ευκαιρίες που έχασε είχε και δύο δοκάρια και έτσι μοιραία έχασε και τον αγώνα. Η Αστραπή μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε στο 6' λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με τον Γεώργιο Μαρκίδη ο οποίος και τραυματίστηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και αυτό συνέβαλε στην αλλαγή τον σχεδίων του προπονητή Άγγελου Βιλανάκη γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Αστραπής. Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου ισοφάρισε 15' πριν την λήξη του αγώνα με ένα τυχαίο γκολ όταν σε σουτ αντιπάλου ποδοσφαιριστή η μπάλα χτύπησε στην πλάτη αμυνόμενου της Αστραπής και αλλάζοντας πορεία κατέληξε στα δίχτυα και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Στα πρώτα λεπτά της παράτασης η Αστραπή έχασε καταπληκτική ευκαιρία για να προηγηθεί όταν πάνω από την γραμμή απέκρουσε ο τερματοφύλακας και οι αμυνόμενοι πριν η μπάλα περάσει στα δίχτυα, εδώ οι ποδοσφαιριστές της Αστραπής υποστηρίζουν ότι η μπάλα πέρασε τα γραμμή. Ο Κεραυνός με δύο στημένες φάσεις το ένα από φάουλ και το άλλο από κόρνερ πέτυχε άλλα δύο τέρματα και έτσι πέρασε στην επόμενη φάση των πλέι οφ αφήνοντας έτσι έξω την Αστραπή από την συνέχεια των αγώνων.
Σύνθεση ΑστραπήΠροπονητής Άγγελος ΒιλανάκηςΒοηθός Κυριάκος ΚαραπαναγιωτίδηςΓυμναστής Αβραάμ Σαπρανίδης.Κ.Τσολακίδης, Α.Μαρμαρίδης(Χ.Μαρμαρίδης) , Αλέξανδρος Μαρμαρίδης, Γεώργιος Μπέκας, Π. Λαζαρίδης(αρχηγός), Κ.Βιλανάκης, Γεώργιος Μαρκίδης(Άγγελος Βιλανάκης), Φώτης Σουκάντος, Γ.Τσολακίδης, Γρηγόρης Μανελίδης, Γεώργιος Πασχαλίδης(Σπάρτακος Ανανιάδης).
Σκόρερ της Αστραπής Μεσαίου:Γιώργος Μαρκίδης 13 γκολΓρηγόρης Μανελίδης 10 γκολΓεώργιος Τσολακίδης 9 γκολΓκίο Σουχασβίλη 8 γκολΦώτης Σουκάντος 5 γκολΚων/νος Βιλανάκης 5 γκολΑλέξανδρος Μαρμαρίδης 2 γκολΧαρίτων Λαζαρίδης 2 γκολΓιώργος Πασχαλίδης 1 γκολΡαφαήλ Αμανατίδης 1 γκολΓιώργος Μπέκας 1 γκολ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΠΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας συγχαίρει την διοίκηση της Αστραπής, τους Προπονητές, τον γυμναστή τους ποδοσφαιριστές, τους χορηγούς της και τους φιλάθλους που από κοντά στήριζαν την ομάδα για την θαυμάσια πορεία, που έκαναν στην διάρκεια του πρωταθλήματος και έφτασαν την ομάδα να διεκδικήσει την άνοδό της στην Α1 Κατηγορία. Μπράβο και πάλι μπράβο!


ΠΗΓΉ:ΜΠΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top