Για τρίτη χρονιά λειτούργησε το πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ενορίας μας και με τη βοήθεια του Θεού ολοκλήρωσε για φέτος τον κύκλο των μαθημάτων. Περισσότερα από εξήντα παιδιά προερχόμενα από οικογένειες με οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα βρήκαν στους φιλόξενους χώρους του Πνευματικού μας Κέντρου ποιοτική εκπαίδευση από καταρτισμένους και έμπειρους εθελοντές εκπαιδευτικούς. Τονίζεται ότι παρόλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες, όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να ανταπεξέλθουν στην αποστολή τους.
Η Ενορία μας, σαν ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, είχε την πρόθεση να παραθέσει, την Τρίτη 26 Μαΐου, δείπνο προς τιμήν των εθελοντών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, στο γνωστό εστιατόριο Quattro, στο Ωραιόκαστρο. Όμως ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, κ. Μάκης Λαζαρίδης, θεωρώντας τιμή να συμβάλλει κι εκείνος σαν επιχείρηση στη σπουδαία δουλειά των εθελοντών, πρόσφερε το πλουσιοπάροχο δείπνο με τα γνωστά υπέροχα πιάτα της Quattro, ικανοποιώντας όλους με το παραπάνω. Τον ευχαριστούμε θερμά!
Τέλος ευχαριστούμε την ακούραστη γραμματέα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και εκπαιδευτικό στο 1ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου, κ. Αργυρώ Τούπαλα, για την υπέροχη δουλειά που έκανε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς στο δύσκολο κομμάτι της οργάνωσης και διαχείρισης.
Ενημερώνουμε ότι ήδη εργαζόμαστε με την προοπτική της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για τη σχολική χρονιά 2015-2016 και ότι μέσα στο καλοκαίρι θα γίνονται σχετικές ανακοινώσεις.
        
Μπορείτε να ενημερώνεστε:
·         facebook: Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου
·         twitter: Ι.Ν.Κ.Θ.Ωραιοκάστρου
·         wordpress: koimisitheotokouoraiokastrou.wordpress.com
·         e mail: nmonastiridis@gmail.com
·         Τ. 2310 696296

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top