Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε τη Δευτέρα 4 Μαΐου, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για δραστηριότητα του τοπικού συμβουλίου της Δ.Ε. Ωραιοκάστρου,  που επρόκειτο να λάβει χώρα την Τρίτη 5 Μαΐου, στις 08:30 το πρωί στο χώρο πρασίνου, επί της οδού Παύλου Μελά, με τη συμμετοχή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου και της αρμόδιας αντιδημαρχίας, για δενδροφύτευση ελαιοδέντρων.
Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι, ως σύμβουλοι της αντιπολίτευσης του τοπικού συμβουλίου της Δ.Ε. Ωραιοκάστρου, ουδέποτε ενημερωθήκαμε επισήμως, τόσο από τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου, όσο και από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για την συγκεκριμένη δράση, παρότι η ανακοίνωση ανέφερε ότι η δράση θα πραγματοποιούνταν υπό την αιγίδα του τοπικού συμβουλίου. Εύλογα λοιπόν προκύπτει το ερώτημα, εάν το τοπικό συμβούλιο της Δ.Ε. Ωραιοκάστρου απαρτίζεται μονάχα από μέλη της διοικούσας παράταξης.
Όντας ευαισθητοποιημένοι σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, σαφέστατα και στεκόμαστε αρωγοί σε τέτοιες δραστηριότητες, αλλά αδυνατούμε να μην επιρρίψουμε τις ευθύνες που αναλογούν στη διοίκηση, που με σκοπιμότητα (;) απέκλεισε τους συμβούλους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και διερωτόμαστε τους λόγους της συγκεκριμένης ενέργειας. Ευχόμαστε η πράξη αυτή να ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον.

Οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης
ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΤΡΑΙΑΝΟΣ – ‘’ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ’’
 ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ‘’ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ’’
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ‘’ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ’’

ΑΣΤΕΡΙΟΥ – ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΕΥΘΑΛΙΑ – ‘’ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ’’

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top