Η προκήρυξη αφορά σε επιχειρήσεις μεταποίησης γεωργικών προϊόντων, παροχής υπηρεσιών, παραγωγής ειδών διατροφής μετά την 1η μεταποίηση και βιοτεχνικές μονάδες.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των επενδυτικών προτάσεων είναι η Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015 και ώρα 14:00.

Οι επενδυτικές προτάσεις υποβάλλονται στα γραφεία της εταιρείας, Πλούτωνος 27, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη, ΤΚ. 54655, είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά, με απόδειξη παραλαβής με την ένδειξη «Για την πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος της Ο.Τ.Δ. ΑΝΕΘ». Σε περίπτωση υποβολής με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά θα πρέπει ο φάκελος της πρότασης να περιέλθει ομοίως μέχρι την προαναφερθείσα ημέρα και ώρα με αποκλειστική ευθύνη των ενδιαφερομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με το περιεχόμενο της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες  και στο τηλέφωνο 2310 801070.

Περιοχή εφαρμογής
Περιοχή εφαρμογής των υπομέτρων και δράσεων, στα οποία αναφέρεται η παρούσα πρόσκληση αποτελεί η περιοχή παρέμβασης του τοπικού προγράμματος, δηλαδή η περιοχή των Δημοτικών Ενοτήτων Αγίου Γεωργίου, Απολλωνίας, Εγνατίας, Μαδύτου και Ρεντίνας του Δήμου Βόλβης, των Τοπικών/Δημοτικών Κοινοτήτων Βραχιάς, Διαβατών, Νέας Μαγνησίας και Ανατολικού του Δήμου Δέλτα, των Δημοτικών Ενοτήτων Ασσήρου και Λαγκαδά καθώς και των Τοπικών/Δημοτικών Κ οινοτήτων Αγίου Βασιλείου, Βασιλουδίου, Γερακαρούς και Λαγκαδικίων του Δήμου Λαγκαδά, των Τοπικών/Δημοτικών Κοινοτήτων Ασβεστοχωρίου, Εξοχής και Φιλύρου του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, των Δημοτικών Ενοτήτων Κουφαλίων και Χαλκηδόνος και των Τοπικών/Δημοτικών Κοινοτήτων Αγίου Αθανασίου, Αγχιάλου, Βαθύλακκου, Γέφυρας και Νέας Μεσήμβριας του Δήμου Χαλκηδόνος και των Δημοτικών Ενοτήτων Καλλιθέας και Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου.
**Επισημαίνεται ότι στις Δημοτικές Κοινότητες Διαβατών, Κουφαλίων και Λαγκαδά περιλαμβάνεται μόνο η εκτός σχεδίου περιοχή της Δ.Κ., ενώ με βάση το εγκεκριμένο Τοπικό Πρόγραμμα υπάρχουν και επιπλέον περιορισμοί ως προς τη χωροθέτηση επιμέρους δράσεων, σύμφωνα με τα αναλυτικά αναφερόμενα στο Παράρτημα I της αναλυτικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.
http://www.aneth.gr/_L4_prosklisi_05.asp

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top