Βρεθήκαμε την Τρίτη το μεσημέρι στα γραφεία έκδοσης του περιοδικού ''Ωραίο'' των εκδόσεων ''ΤΡΑΠΕΖΟΥΣ'' του δημοσιογράφου Φωκίωνα Φουντουκίδη.
 Τα τηλέφωνα χτυπούσαν ασταμάτητα. Ο Φωκίωνας έδινε τις τελευταίες εντολές για το ''στήσιμο'' των σελίδων .Έμπειρος δημοσιογράφος ο Φωκίωνας γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά της έκδοσης. Η γραφίστρια εκτελούσε τις εντολές αμέσως και έδινε μια τελευταία πινελιά. Συνεργάτες του περιοδικού μπαινόβγαιναν συνεχώς. Οι ημερομηνίες για την έκδοση είναι τελειωτικές και δεν χωράει καμία απολύτως καθυστέρηση. Τα πάντα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους και το περιοδικό να κυκλοφορήσει κανονικά. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το περιοδικό ''Ωραίο'' απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των επαγγελματιών  αλλά και των κατοίκων του Ωραιοκάστρου.
          Έντεκα χρόνια παρουσίας μετράει το περιοδικό. Έντεκα χρόνια ειδήσεων, ρεπορτάζ, αφιερωμάτων με κεντρικό άξονα το Ωραιόκαστρο. Οι εκδόσεις ''ΤΡΑΠΕΖΟΥΣ'' εκδίδουν, το περιοδικό ''Ωραίο΄΄  με ποικίλη ύλη τρεις φορές τον χρόνο, τον ''Οδηγό Εκπαίδευσης Ωραιοκάστρου με θέμα την εκπαίδευση μια φορά τον χρόνο, το περιοδικό ''Πεύκα'' με θεματολογία γύρω από την συγκεκριμένη περιοχή βόρεια της Νεάπολης και τον αντίστοιχο ''Οδηγό Εκπαίδευσης''. Επίσης εκδίδεται μια πολυσέλιδη εφημερίδα ανά δίμηνο με αφιέρωμα κάθε φορά και σε διαφορετική περιοχή της Θεσσαλονίκης. Τα δύο πρώτα φύλλα ήταν αφιερωμένα στην Ν. Ευκαρπία και στην Πολίχνη. Επίσης εκδίδονται περιοδικά αφιερώματα αγοράς. Μεγάλη κίνηση υπάρχει και στο γραφιστικό τμήμα των εκδόσεων αφού γίνεται η παραγωγή και εκτύπωση εντύπων, διαφημιστικών φυλλαδίων, επαγγελματικών καρτών γενικότερα ότι τυπώνεται σε τιμές πολύ ανταγωνιστικές. Μια επαφή θα σας πείσει.  
         Η ιστοσελίδα Oraiokastro.net καλαίσθητη, δυναμική, με καθημερινή ειδησεογραφία χρήσιμες πληροφορίες για τον κάτοικο της πόλης μας και όχι μόνο, δέχεται χιλιάδες κλικ το 24ωρο. 
         Τα τελευταία χρόνια προστέθηκε και το Τουριστικό Γραφείο ΄΄ΤΡΑΠΕΖΟΥΣ΄΄ το οποίο χρόνο με τον χρόνο αναπτύσσεται συνεχώς. Ειδικότητα τα ταξίδια στον Πόντο κάθε καλοκαίρι. Φέτος λόγω των πολλών εγγραφών θα κάνει δύο ταξίδια στις Αλησμόνητες Πατρίδες. Επίσης το πρακτορείο έχει πολλά και ευέλικτα πακέτα εκδρομών. Προσφορές γίνονται συνέχεια και επίσης μπορεί να κανονίσει την διαμονή σας σε ξενοδοχεία σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου επιθυμείτε στις χαμηλότερες τιμές.

         ‘’Πρέπει να μην εφησυχάζουμε ποτέ. Η αγορά είναι δύσκολή  και πρέπει να είμαστε άψογοι  με το τελικό προϊόν  που προσφέρουμε  στον αναγνώστη. Αυτός είναι ο τελικός κριτής’’ μας λέει με νόημα ο Φωκίωνας αποχαιρετώντας χαμογελαστός  μας στην πόρτα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top