Άρθρο του Βουλευτή Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη

    Στις εκλογές του 2015 ο άνεργος απελπισμένος και ο ταλαιπωρημένος λαός, από την πενταετή λιτότητα, θεωρώντας ότι δεν έχει να χάσει τίποτα, επέλεξαν να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ  και τον κ. Τσίπρα , που προεκλογικά του υποσχέθηκαν τα πάντα.
    Πέντε περίπου μήνες, μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης της αριστεράς, η κατάσταση στη χώρα έχει επιδεινωθεί δραματικά και κρίνεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.
    Το μέγεθος των προβλημάτων είναι τέτοιο που δε αρκούν πλέον , μόνο τα επικοινωνιακά τεχνάσματα , η προπαγάνδα και  η παραπληροφόρηση για να περνάει έτσι ο καιρός.
    Τα χρονικά όρια έχουν εξαντληθεί, η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη, οι πολίτες βρίσκονται σε απόγνωση , χωρίς ορατή ελπίδα αντιμετώπισης της κρίσης, απαισιόδοξοι για το μέλλον  τους, φοβισμένοι και ανήσυχοι για την οικονομική τους κατάσταση , την επιβίωση  και την ασφάλεια τους.
    Η χώρα απειλείται και αυτές τις κρίσιμες στιγμές έχει ανάγκη από ουσιαστική διακυβέρνηση. Ο κ. Τσίπρας αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων.
    Έχει ανάγκη από στιβαρό ηγέτη.
    Ηγέτη άξιο, σεμνό, έντιμο, ειλικρινή, πατριώτη, ικανό να ηγείται , να εμπνέει και να  πείθει το λαό για ένα όραμα και ένα  στόχο, χάριν του οποίου οι πολίτες θα δεχτούν να θυσιάσουν μέρος από την ιδιοτέλεια τους  για την σωτηρία της Πατρίδας.
     Ηγέτη που να έχει την ικανότητα να ενώνει και να καθοδηγεί το λαό, που να τον εμπιστεύεται και να τον στηρίζει ο λαός, δίνοντας του τη δύναμη και το χρόνο που χρειάζεται για να βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα.
     Ηγέτη που να υπηρετήσει το γενικό καλό, που να βάζει το εθνικό πάνω από το προσωπικό και το κομματικό συμφέρον, για το μέλλον της Πατρίδας, του έθνους και των παιδιών μας.
     Αυτό, φυσικά, δεν είναι καθόλου εύκολο, φαίνεται όμως πως εδώ που φτάσαμε είναι απαραίτητο. Διαφορετικά οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.
    Όλα τα αλλά που συζητάμε, καθημερινά, για μισθούς, συντάξεις, εργασία κλπ, δεν θα ισχύουν και δε θα υπάρχουν , αν δε διασφαλισθεί η ακεραιότητα και η βιωσιμότητα της χώρας.
     Αυτό προέχει. Και αυτό μπορεί να το διασφαλίσει μόνο ένας ανιδιοτελής, στιβαρός ηγέτης.
     Αυτό έχει ανάγκη σήμερα η Πατρίδα.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top