Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, τη Δευτέρα 22/6, μας προξένησε αλγεινή εντύπωση η πρόταση του Δημάρχου Α. Γαβότση να ενημερώσουν στελέχη εταιριών για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην περιοχή «Υψηλή Κορυφή» στο Ωραιόκαστρο και στις περιοχές «Προφήτης Ηλίας» και «Αμυγδαλιές» της δημοτικής ενότητας Καλλιθέας. Από τα συγκεκριμένα στελέχη, πληροφορηθήκαμε ότι από το 2010 υπάρχει άδεια για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε περιοχές των πρώην δήμων Καλλιθέας και Μυγδονίας και νυν δήμου Ωραιοκάστρου.
Δυσάρεστη εντύπωση μας προκάλεσε η απάντηση του Δημάρχου σε ερώτηση του κ. Σ. Κελεσίδη αφού απέφυγε να τοποθετηθεί τεχνηέντως, λειτουργώντας σαν «Πόντιος Πιλάτος» και δημιουργώντας ερωτηματικά για τις προθέσεις του. Γιατί άραγε επέτρεψε μια τέτοια ενέργεια; Τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί η πρόσκληση των στελεχών των συγκεκριμένων εταιριών;
Η παράταξη Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση θα κινηθεί προς κάθε κατεύθυνση και με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να αποτρέψει τα «μεγαλεπίβολα» σχέδια του Δημάρχου Α. Γαβότση και της διοίκησής του για την καταστροφή της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου μας.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.


Από το Γραφείο τύπου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top