''Τόπο στα νιάτα''
- Ο Μπουτάρης όταν έβαλε υποψηφιότητα για δήμαρχος την πρώτη φορά, είπε ότι είναι μεγάλος σε ηλικία για να ξαναβάλει και δεύτερη . Έβαλε και δεύτερη φορά, και τώρα δήλωσε ότι θα κατέβει και την άλλη πενταετία.
-Ήρθε η ώρα του επίτιμου Μητσοτάκη να διεκδικήσει την αρχηγία της Ν.Δ.
-Ο δικός μας ο δήμαρχος δεν έκανε ακόμη δηλώσεις. Άλλωστε είναι πολύ πιο μικρός από τους προηγούμενους δυο, γιατί να μην είναι πάλι υποψήφιος.
-Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει τις απόψεις του, και να τις εκφράζει ελεύθερα. Ο Φίλης, έχει τις απόψεις του για την σφαγή των χιλιάδων αδελφών μας Ποντίων. Δεν θα τον κρεμάσουμε, δεν θα τον λιθοβολήσουμε όπως λένε πολλοί. Είναι δημόσιο πρόσωπο. Τον κρίνει, και θα τον κρίνει ο λαός στις εκλογές. Κι αν θέλει θα τον εξαφανίσει από το πολιτικό προσκήνιο. Απέναντί του δεν έχει μόνο τους Πόντιους. Έχει και την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και πιο πολύ των λεγομένων ντόπιων Ελλήνων γιατί έχουνε τύψεις από την υποδοχή που κάνανε στους διωγμένους και ξεριζωμένους Πόντιους εκείνο τον καιρό.
-Εγώ πάλι σαν καχύποπτος που είμαι, γιατί νομίζω ότι οι δηλώσεις Φίλη, ο ξυλοδαρμός του Κουμουτσάκου, δεν είναι τυχαία γεγονότα; Τα ΜΜΕ ασχολούνται με αυτά ενώ στη Βουλή περνάνε μέτρα που θα εξαθλιώσουν ακόμα περισσότερο τον λαό.
-Ο δήμαρχος μας το είπε. Με τον τρόπο που μερικοί ασκούνε αντιπολίτευση, δεν θα προλάβουν να πάνε μέχρι τις άλλες εκλογές, γιατί θα έχουν διαλυθεί.
-Ο φίλος μου, πάλι ο Ηλίας δεν κοιμάται τα βράδια από τη στεναχώρια του, γιατί η αντιπολίτευση αυτοκτονεί πολιτικά. Αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο ''ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ''.
-Από το χιονοδρομικό της Βασιλίτσας ήρθε τηλεγράφημα και παρακαλεί το καλό παιδί - εθελοντή του δήμου μας να πάει να ανοίξει το δρόμο για τις πίστες.
-Αρχηγός δημοτικής παράταξης δεν έχει αφήσει βουλευτή, πρώην βουλευτή, αθλητή, πρώην αθλητή που να μην τον έχει συναντήσει. Πληροφορίες λένε ότι απέφυγε τον Κυριάκο Μητσοτάκη λόγω της οικογενειακής γκαντεμιάς.
-Και μιας ανέφερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πρέπει να σας πω ότι την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε στο Ωραιόκαστρο. Για καλό και για κακό, ας πάρει τα μέτρα του ο Δήμος για τις θεομηνίες που θα έρθουν.
-Τελειώνοντας θέλω να κάνω και μια πρόταση για τα λατομεία.Να μείνουνε όπως είναι και αντί ο Δήμος να κάνει κατάσχεση μισθών-συντάξεων από δημότες που χρωστάνε, να τους στέλνει να σπάζουν πέτρες.

ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2015
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top