Σχολιάζοντας τη σημερινή παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στον Άρειο Πάγο, με αφορμή τις σοβαρές καταγγελίες του πρώην Υπουργού, κ. Γιάννη Πανούση, για σχέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., κ. Θεόδωρος Καράογλου, δηλώνει τα εξής:
“Είναι πλέον επίσημο, στην Ελλάδα βιώνουμε καταστάσεις ολοκληρωτικών καθεστώτων. Αντί η Κυβέρνηση να συνδράμει ώστε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση Πανούση, βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαδικασία συγκάλυψης της με τον πλέον ηχηρό τρόπο.
Η σημερινή παρουσία των δυο κυβερνητικών στελεχών στον Άρειο Πάγο είναι θεμιτή μόνο εάν συμβάλλει στη διαλεύκανση της υπόθεσης και όχι όταν επιχειρεί να στείλει ηχηρό μήνυμα σιωπής.
Είναι αδιανότητο η νομιμότητα να υποχωρεί έναντι της τρομοκρατίας.  Δεν το χωρά ανθρώπινος νους η δεύτερη φορά Αριστερή Κυβέρνηση να σκέφτεται το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον πρώην Υπουργού της, επειδή... αθέτησε προεκλογικές υποσχέσεις σε τρομοκράτες. Αυτή είναι η δημοκρατία τους; Η ιδιότυπη ομερτά που θέλει να επιβάλλει η Κυβέρνηση δεν θα περάσει”.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top