Την Κυριακή 6/12/2015 για το κύπελλο Ελλάδος ο Μυγδονιακός αντιμετώπισε τον Πήγασο Πολίχνης ομάδα Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ο μικρός Μυγδονιακός της 1ης τοπικής κατηγορίας της ΕΠΕΣΘ συνέτριψε τον Πήγασο με 3-0 (25-20) (25-12) (25-7) και προκρίθηκε στην επομένη φάση του κυπέλου Ελλάδος.
  Οι αθλήτριες του Μυγδονιακού συγκεντρωμένες και αποφασισμένες για την νίκη έπαιξαν ωραίο βόλεϊ, σχεδόν άριστα σε όλους τους τομείς και ειδικά στο σερβίς και στην επίθεση. Πήραν και τα τρία σετ με σχετική ευκολία και έδωσαν την ευκαιρία στην κυρία Άντζυ να χρησιμοποίηση σχεδόν όλες τις παίκτριες της. Το βάφτισμα της σε αγώνα της γυναικείας ομάδας έκανε η 12χρονη αθλήτρια Λάκη Μαρία. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι η πολύ καλή απόδοση για άλλη μια φορά της 15χρονης Κωνσταντίνας Νίκα που είναι βασική πασαδώρος και στο γυναικείο και στο κορασίδων και παίζει από την αρχή της αγ. περιόδου και Σαββάτο και Κυριακή. Πολύ καλή απόδοση είχε και η διαγώνια Τσιτσιπλάμη Ελένη και στην επίθεση και στο σερβίς. Στο 3ο σετ πήγε στο σερβίς στο 4-4 και έφυγε στο 17-4.
  Η μεγαλειώδης αυτή νίκη είναι απόδειξη της αήττητης πορείας του Μυγδονιακού κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι μέχρι τώρα επιτυχίες του  είναι α) η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της 1ης τοπικής κατηγορίας της ΕΠΕΣΘ  , β) η πρόκριση στους 4 του κυπέλου της ΕΠΕΣΘ, γ) η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλου Ελλάδος  παρέα με ομάδες Εθνικών κατηγοριών.
  Η σύνθεση της ομάδος του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη,  Μποσταντζόγλου Ελένη,  Βεργή Γωγώ  , Μανιάτη Αγγελική, Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/ινα,  Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραγιάννη Θέη, Λάκη Ειρήνη, Μαδέση Χριστίνα,  Λάκη Μαρία,  Παρουτσή Ειρήνη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top