Μετά από συνεχόμενες και έντονες προσπάθειες της διοίκησης του δήμου Ωραιοκάστρου, το ΣΑΣΘ (Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης) αποφάσισε την προσθήκη ενός νυχτερινού δρομολογίου κάθε βράδυ Σαββάτου στη λεωφορειακή γραμμή 56 του ΟΑΣΘ, που εκτελεί το δρομολόγιο Ωραιόκαστρο – Ν.Σ.Σταθμός – Ωραιόκαστρο. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα ξεκινά από την αφετηρία (Ν.Σ.Σταθμός) στις 23.45, προκειμένου να αντιμετωπιστούν φαινόμενα κορεσμού που παρατηρούνται στο δρομολόγιο των 23.20.
«Η απόφαση αυτή του ΣΑΣΘ αποτελεί μια μικρή νίκη της διοίκησης του δήμου- προσφορά κυρίως προς τη νεολαία του Ωραιοκάστρου. Στόχος μας είναι οι δημότες μας να μπορούν να μετακινούνται με ευκολία από και προς τη Θεσσαλονίκη. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για την τροποποίηση των δρομολογίων του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.
Να σημειωθεί ότι την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματισθεί συνάντηση με την υπηρεσία αυτοψιών του ΣΑΣΘ για τον επιτόπιο έλεγχο των συνολικών προτάσεων του δήμου Ωραιοκάστρου για την αστική συγκοινωνία.

1 σχόλια:

  1. Σημαντικό είναι το νέο δρομολόγιο,παρά την περιορισμένη παράταση μόνο κατά 25 λεπτά!Ποιό σοβαρό όμως είναι το γεγονός ότι στην γραμμή 56 ,όλα τα λεωφορεία είναιππαλιά,συχνά μένουν στο δρόμο και οι επιβάτες ταλαιπωρούνται! Και ή τιμή του εισιτηρίου είναι ίδια με τις γραμμές όπου τα λεωφορεία είναι καινούργια! Περίεργη κατανομή κάνει ο ΟΑΣΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top