Δημήτριος Μαπίτσιος  

Αγαπητοί συνδημότες .
 Παρακολουθώντας με μεγάλη υπομονή και όσο γίνεται με  μεγαλύτερη ψυχραιμία , τα διαδραματισθέντα  στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου ( δηλαδή αυτήν  με την Αστυνομία ……. ) και την εξέλιξη τους τις αμέσως  επόμενες ημέρες ( ήταν η μόνη που … ευτυχώς …..  ήμουν απών …. γιατί παίρνω τον λόγο και λέω αλήθειες …… ) διαπιστώνω ότι η ελπίδα του να μην ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου ( όπως το εξέφρασε ο Κ. Γρηγόρης Εδιρνελης σε σχετικό δημοσίευμα του στις 16 / 12 / 15 …. για να μείνουν όλα κάτω από το χαλίκι … ) δεν υπάρχει .Οι ασκοί του Αιόλου στο Δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου , καλώς  είναι αδύνατον να κλείσουν .
Λογικά σκεπτόμενος , πιστεύω ότι η αδυναμία του να κλείσουν οι Ασκοί  θα βοηθήσει  στο να γνωριστούμε όλοι οι συνδημότες καλύτερα , , διότι παρ όλο που αρκετοί από τους μετέχοντες στα Δημοτικά συμβούλια  ισχυρίζονται  ότι γνωρίζονται καλά , αυτό δεν συμβαίνει στην ευρεία κοινωνία  μας του Ωραιοκάστρου  , αλλά υπάρχει μόνον μια παραταξιακή γνωριμία των ημετέρων των παρατάξεων  .
 Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες …..  η ΙΘΑΚΗ είναι ΕΔΩ ( Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ) , ….. το ΤΑΞΙΔΙ ΕΓΙΝΕ , ….. οι ΑΣΚΟΙ του Αιόλου ΑΝΟΙΞΑΝ , οι ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ τις τελευταίας εικοσαετίας ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ . Έτσι καταγράφεται η Ιστορία του Δήμου μας  από αώτους ( όπως δηλαδή στο τελευταίο  Δημοτικό συμβούλιο με την Αστυνομία και άλλα σχετικά ) , ας χαραχτεί λοιπόν   ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ …. με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ( προς το καλύτερο ) ΑΠΟΨΕΙΣ , ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και ΔΡΑΣΕΙΣ .
 ΜΕ ΕΚΤΙΚΗΣΗ

1 σχόλια:

  1. Δεν αξίζει στο Ωραιόκαστρο αυτή ή χρόνια παθογένεια στα δημοτικά πράγματα! Όσοι θέλουν να διαχωρίσουν την θέση τους ,και έχουν συμμετοχή με τον οποιονδήποτε τρόπο,πρέπει πρώτα να ζητάνε συγνώμη από τους δημότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top