 Αν δεις μια μαύρη κηλίδα στην παλάμη κάποιου πρέπει να τον
βοηθήσεις. Είναι σε κίνδυνο. Είναι θύμα ενδοδημοτικής βίας και λογοκρισίας!
Χαμός στο τελευταίο Δ. Συμβούλιο του Δ. Ωραιοκάστρου. Υψηλοί τόνοι, αστυνομία ( τα ΜΑΤ δεν ήρθαν γιατί η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την κατάργησή τους). Υψηλοί τόνοι από μερικούς Δ. Συμβούλους της πλειοψηφίας, πάντα όμως σε πολιτισμένα πολιτικά πλαίσια και σεβόμενοι τον θεσμό του Δ. Συμβουλίου, όπως γράφει κι ο φίλος μου ο Ηλίας.
Τον πιο πολιτισμένο λόγο, με διαφορά από τους άλλους, τον είχε ο Δ. Σύμβουλος και Πρόεδρος της τοπικής Ωραιοκάστρου της Ν. Δημοκρατίας. Έτσι σκοπεύουν να μας κυβερνήσουν αν ξανάρθουν στα πράγματά;
 Ο Ηλίας κρατώντας τις αποσΤΑΣΕΙΣ μοίρασε και μετάλλια καλής αντιπολίτευσης στον κ. Σαραμάντο και στον κ. Θεμελή.
Άγγελε να το προσέξεις αυτό. Ακόμη περιμένω να στείλεις την διαμαρτυρία για την καταπάτηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και της ελευθερίας λόγου για κάθε πολίτη.
 Με αγωνία περιμένω τον δεκάλογο της καλής αντιπολίτευσης, που θα εκδοθεί στο ΑΛΜΑΝΑΚ του 2016 από τον ΔΗΜΟ μας.
 Καιρός είναι κάποιοι να καταλάβουν ότι ο ΔΗΜΟΣ και το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, δεν είναι κληρονομιά από τον παππού τους, αλλά ότι ανήκει σε όλους τους δημότες.
 Η παραχώρηση – ή όχι – του λατομείου του Δρυμού δεν πρέπει να παζαρεύεται. Προέχει η υγεία των κατοίκων και το περιβάλλον. Ο Χρήστος Χατζηπαραδείσης μας τα είπε και μας τα έγραψε. Ας τον ακούσουμε, κάτι παραπάνω ξέρει από εμάς.
 Αλήθεια Δήμαρχε τις 300.000€ που έταξες, θα τις βάλεις από την τσέπη σου; Γιατί απ’ ότι ξέρω, ο ίδιος είπες πως δεν υπάρχουν χρήματα στον Δήμο ούτε καν για παιδικές χαρές.
 Τέλος επειδή είναι γιορτές και πρέπει όλοι να βοηθούμε, ας κάνω μια πρόταση. Αντί 0,30 λεπτά στο χαράτσι , βάλτε 1 λεπτό παραπάνω. Κάθε χρόνο θα μπαίνουν στα ταμεία 33.500€ αντί 16.666€ , που θα παίρνετε από τον ΤΙΤΑΝΑ, όπως έγραψε ο Γρηγόρης Εδιρνέλης.



Χρόνια καλά!

Δεκέμβρης 2015
Διαμαντόπουλος Κώστας
5 φορές αποτυχών υποψήφιος βουλευτής
Και 1 φορά αποτυχών δημοτικό σύμβουλος
(με φάγανε τα διαπλεκόμενα)

1 σχόλια:

  1. Επιτέλους οι σοβαροί δημότες του Ωραιοκάστρου,πρέπει να δραστηριοποιηθούν,για να σταματήσει ο ξεπεσμός στα δημοτικά πράγματα με Διοικήσεις από το κακό στο χειρότερο! Δεν αξίζουν αυτά που γίνονται ,στο Ωραιόκαστρο και στους δημότες του και ή κατάσταση πρέπει να αναστραφεί! Οργάνωση των νέων ανθρώπων,για να μην βυθιζόμαστε στο τέλμα,όλο και περισσότερο! Όσο για τον Δήμαρχο Γαβότση,δεν ήρθε από το πουθενά,έχει Ιστορία και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για όσους τον στήριξαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top