Σχολιάζοντας τα όσα ανεδαφικά υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας στη χθεσινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, δήλωσε τα εξής:
«Στη χθεσινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ, η οποία έγινε για επικοινωνιακούς λόγους και όχι πολιτικής ουσίας, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε ως άλλος Ανδρέας Παπανδρέου και μας εξιστόρησε νέα πολιτικά… παραμύθια. Υποσχέθηκε πολλά και διάφορα, αποδεικνύοντας ότι ζει σε μια εικονική πραγματικότητα.
Μόνο που τα όσα βιώνουμε τους τελευταίους 11 μήνες τον διαψεύδουν καθημερινά.
Για πολλοστή φορά του φταίνε “εξωτερικοί εχθροί” και όλοι οι άλλοι, ενώ ο ίδιος παριστάνει τη λευκή Αριστερή περιστερά.
Έμοιαζε περισσότερο με αρχηγό κόμματος της αντιπολίτευσης που περιμένει να γίνει Πρωθυπουργός και όχι με πολιτικό ηγέτη που κρατά στα χέρια του το τιμόνι της διακυβέρνησης. Βλέπετε, ο Αλέξης Τσίπρας έχει τη μοναδική ικανότητα να παρουσιάζει τον εαυτό του ως κάτι που δεν είναι και να δίνει άλλο νόημα σε λέξεις και υποσχέσεις.
Μακάρι, όταν κυβερνήσει, να κάνει πράξη τα όσα είπε χθες το βράδυ, γιατί ακούστηκαν πολύ όμορφα. Ανεφάρμοστα μεν, γοητευτικά δε…

Ας του εξηγήσει κάποιος ότι ο Ελληνικός λαός τον εμπιστεύτηκε και πρέπει να φανεί αντάξιος της ψήφου των πολιτών. Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια ενός Πρωθυπουργού που κάνει… αγγαρεία».   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top