Ισχυροί Συνεργάτες Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. & LYONESS


04/12/2015







Στις 04.12.2015 με την παράδοση της 1ης Cashback Card από την κυρία Anna Teissel, Managing Director της Lyoness Hellas, στον κύριο Μπάνε Πρέλεβιτς, Πρόεδρο της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., η ομάδα μας ξεκινάει το Cashback Program για τους φιλάθλους μας. Για το σκοπό αυτό γίνεται χρήση του εδώ και χρόνια εδραιωμένου Lyoness Cashback Program.

Η διεθνής επιχείρηση, που στο μεταξύ είναι επιτυχώς ενεργή σε 46 χώρες παγκοσμίως, προσφέρει από αυτή τη στιγμή στα μέλη και τους φιλάθλους της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. υπέροχα προνόμια μέσω του LYONESS CASHBACK Program. Με αυτόν τον τρόπο ο κάθε φίλαθλος μπορεί να επωφεληθεί ο ίδιος αλλά και να στηρίξει την αγαπημένη μας ομάδα.
Με το P.A.O.K. B.C. Cashback Program οι φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ. απολαμβάνουν παγκοσμίως αποκλειστικά Deals και ελκυστικές προωθητικές ενέργειες, μέσω των social media της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. αλλά και στη διάρκεια των αγώνων της ομάδας μπάσκετ. 
Με κάθε αγορά δεν συλλέγεται μόνο Cashback αλλά και Shopping Points καθώς επίσης στηρίζεται και η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και όλα αυτά με δωρεάν και μη δεσμευτική εγγραφή.
Ακριβώς το ιδανικό!
Προνόμια με το P.A.O.K. B.C. Cashback Program:
  • Έως και 5% Cashback σε όλες τις αγορές σε πάνω από 47.000 συμβεβλημένες επιχειρήσεις  παγκοσμίως-πάνω από 2000 στην Ελλάδα.
  • Επιπροσθέτως συλλογή και εξαργύρωση των Shopping Points.
  • Εκατοντάδες αποκλειστικές ελκυστικές προωθητικές ενέργειες.
  • Με κάθε χρήση της Cashback Card, προσφέρεται βοήθεια και στην ομάδα μας. 
Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 2315 550 760 και στη μπουτίκ της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. στο PAOK Sports Arena.

Σχετικά με την Lyoness
Ο όμιλος Lyoness διαχωρίσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της σε δύο επωνυμίες: Η επωνυμία Lyoness περιλαμβάνει το Shopping Community και το Loyalty-Program. Oμάδα στόχος είναι οι καταναλωτές που θέλουν στις αγορές τους μέσω της Lyoness  να εξοικονομήσουν χρήματα (Cashback), και εμπόρους που θέλουν να κάνουν χρήση ενός διακλαδικού και διακρατικού προγράμματος δημιουργίας πιστών πελατών. Η επωνυμία  Lyconet περιλαμβάνει όλες τις Network-Marketing-δραστηριότητες του ομίλου. Η δική της ομάδα στόχος είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Ο όμιλος Lyoness αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται σε 46 αγορές, σε όλες τις ηπείρους. 5 εκατομμύρια μέλη επωφελούνται παγκοσμίως σε περίπου 50.000 συμβεβλημένες επιχειρήσεις από τα προνόμια της Lyoness.

http://www.paokbc.gr/news/news/4658

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top