Φίλες και Φίλοι            

Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος  Ωραιοκάστρου με τουςInternational Walkers, διοργανώνουν πεζοπορία με τίτλο «Περπατώ και γνωρίζω: Χειμώνας στο δάσος ΚΟΥΡΙ», για την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:00.
Η διαδρομή είναι σπάνιας φυσικής ομορφιάς, ξεκινά από τη διασταύρωση της οδού Ασβεστοχωρίου - Χορτιάτη προς Πανόραμα και περιλαμβάνει τις στρατιωτικές κεραίες- τον Προφήτη Ηλία – μπαλκόνι με όμορφη θεά στο Πανόραμα, Χορτιάτη και Θεσσαλονίκη - πυρήνα του δάσους Κουρί - περίμετρο του δάσους Κουρί και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης.
Το ραντεβού για όποιον επιθυμεί (μέλος ή όχι) είναι στη διασταύρωση της οδού Ασβεστοχωρίου-Χορτιάτη προς Πανόραμα, (μπροστά στο στρατόπεδο), για την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στις 11:00. Οι περιπατητές θα κινηθούν με δικά τους μεταφορικά μέσα μέχρι το σημείο εκκίνησης. Για οικονομία κινήσεων και για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα μεταφορικού μέσου, στο χρονικό διάστημα από 10:15 μέχρι 10:30, Ι.Χ. αυτοκίνητα των μελών μας θα περάσουν από το Κονταξοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.
 Καλούμε όλους εκείνους  που θέλουν να περπατήσουν αλλά και να επικοινωνήσουν – γνωρίσουν τον τόπο που ζουν σε όλες τις διαστάσεις του, να έρθουν να περπατήσουν μαζί μας…

 (Λεπτομέρειες στη συνημμένη ανακοίνωση της δραστηριότητας)



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top