Του Δημήτρη Λιοτήρη.
Δεν ξέρω πως , αλλά ο Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της ΝΔ.
Έχει ενδιαφέρον το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την υποψηφιότητα του και μόνο, έχει πετύχει να εκδηλώνονται υπέρ του πολλοί αξιόλογοι φίλοι, τόσο εντός αλλά το κυριότερο εκτός Νέας Δημοκρατίας.
Το λέω γιατί αν θέλεις να μεγαλώσεις μια συλλογικότητα, ένα κόμμα, πρέπει με τον λόγο και τις προτάσεις σου να το κάνεις ελκυστικό όχι μόνο στους μέσα αλλά κυρίως στους έξω, κάτι που ο Κυριάκος δείχνει να ξέρει καλά.
Ίσως έφτασε η ώρα οι πολλοί περί την κεντρο-δεξιά να του το αναγνωρίσουμε και, όσοι προσέλθετε στην εκλογική διαδικασία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να του δώσετε το δικαίωμα να προσπαθήσει οργανωμένα και σωστά να το κάνει πράξη.
Γιατί σήμερα η εκλογή δεν είναι απλά για πρόεδρο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η επιλογή πλέον είναι ανάμεσα στην προοπτική ενός παλαιάς κοπής δεξιού κόμματος ή σε αυτή ενός ευρωπαϊκού φιλελεύθερου-μεταρρυθμιστικού κόμματος.
ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ στις 10 Ιανουαρίου μεταξύ των δύο αξιόλογων υποψηφίων τον επόμενο Πρόεδρο της Μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξης .
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ στις 10 Ιανουαρίου για τον επόμενο Πρωθυπουργό που θα φέρει την Πατρίδα σε τροχιά ανάπτυξης.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ στις 10 Ιανουαρίου για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και επόμενο Πρωθυπουργό τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
Ο Κυριάκος αξίζει . Δεν είναι Άδωνις αλλά αξίζει.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top