Μαρτίου 29, 2016
Από 
Η υποψηφιότητα του Αντώνη Λιακόπουλου για την προεδρία της τοπικής οργάνωσης ΝΔ Ωραιοκάστρου, πολεμήθηκε από την πρώτη στιγμή, με τις συνήθεις για τα εσωκομματικά πράματα ραδιουργίες και  πισώπλατα χτυπήματα, αλλά  στάθηκαν ανίκανα τελικά να ανακόψουν την δυναμική της.
Το oraiokastronet.gr το χωρίζει χάος με την πολιτική της ΝΔ και βρίσκεται μαχητικά αντιμέτωπο με αυτήν. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να αναγνωρίσουμε στον αντίπαλο την ευπρέπεια και το ήθος  που τον διακρίνει, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση στον Αντώνη Λιακόπουλο.
Ο Αντώνης Λιακόπουλος  δημοσιοποίησε  την  υποψηφιότητά του δηλώνοντας:   «Δεσμεύομαι ότι θα ανταποκριθώ και θα σταθώ αλληλέγγυος και αρωγός στην ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής μας , θα συνεργαστώ με όλους τους φορείς του Δήμου Ωραιοκάστρου, για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και πολιτισμένου κλίματος, γιατί πιστεύω ακράδαντα ,ότι μόνο με την αγαστή συνεργασία μπορούμε να διεκδικήσουμε λύσεις στα προβλήματά μας , αλλά και να στηρίξουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες».
Ο Αντώνης Λιακόπουλος είναι από τις περιπτώσεις που δεν πολιτικοποιήθηκε και δεν εντάχθηκε σε ένα κόμμα γιατί απέβλεπε να γίνει δήμαρχος ή να διοριστεί στο δημόσιο ή να διευκολυνθεί στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ή για οποιαδήποτε άλλο τέλος  πάντων αντάλλαγμα. Εντάχθηκε σε πολιτικό κόμμα, καθαρά και μόνο από πολιτική επιλογή. Αυτό εξάλλου σημειώνουν οι συμφοιτητές του που τον θυμούνται από τα φοιτητικά χρόνια, όταν σπούδαζε στη Φιλοσοφική Σχολή του Ιονίου Πανεπιστημίου,  αλλά και οι πολίτες στο Ωραιόκαστρο, όταν το επέλεξε το 1997 σαν τόπο κατοικίας και  έκανε τη δική του οικογένεια με την καθηγήτρια  Πηνελόπη Χαγιά  με την οποία απόκτησαν δύο αγόρια που διακρίνονται στα τμήματα του σκάκι  στον ΚΕΡΑΥΝΟ.
Στο Ωραιόκαστρο ανέπτυξε μια πλούσια  πολιτική και κοινωνική δραστηριότητα σε συλλόγους και φορείς, ενώ ασκεί το επάγγελμα του Φιλολόγου και συνέγραψε εκπαιδευτικά βοηθήματα, ερευνητικές εργασίες και συμμετείχε σε επιστημονικά – εκπαιδευτικά σεμινάρια.
 Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Τώρα από τη θέση του προέδρου της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, του ευχόμαστε πραγματικά με την δική του  συμβολή η πολιτική στην τοπική της διάσταση με τον πολιτικό του λόγο, την ανανέωση και τον δυναμισμό του, να επανακτήσει  νόημα και ήθος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top